Η Αλίκη Κατσαβού στο gossip-tv για την υγεία του Κώστα Βουτσά – Η αλήθεια κι η απάντηση στις φήμες
Showbiz

Η Αλίκη Κατσαβού στο gossip-tv για την υγεία του Κώστα Βουτσά – Η αλήθεια κι η απάντηση στις φήμες

O Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται από το Σάββατο (8/2/2020) στο Αττικόν νοσοκομείο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός βρίσκεται συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου κι αυτό έχει προκαλέσει την ανησυχία τόσο των αγαπημένων του προσώπων όσο και του κοινωνικού συνόλου, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς.

Από τη στιγμή που έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο, πολλά δημοσιεύματα έχουν κάνει λόγο και για συγκοπή. Το gossip-tv επικοινώνησε με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, κι εκείνη μας μετέφερε το κλίμα και ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ιατρικούς όρους, γιατί δεν είναι σωστό. Έχει γραφτεί ότι έχει πάθει συγκοπή, κάτι που είναι αναληθές. Ο Κώστας αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούμε ιατρικούς όρους. Αυτό είναι κάτι που μπορούν να πουν ξεκάθαρα οι γιατροί».

Όσον αφορά στο αν το βλέπει εκείνη μας είπε: «Το επισκεπτήριο στην εντατική έχει συγκεκριμένες ώρες. Όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα είμαστε εδώ».

Για την κατάστασή του μας ανέφερε ότι παραμένει σταθερή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση και ταχεία ανάρρωση του Κώστα Βουτσά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved