Η Μίρκα Παπακωνταντίνου στο gossip-tv: Το «YFSF» και το άδοξο τέλος της σειράς το «Σόι σου»
Showbiz

Η Μίρκα Παπακωνταντίνου στο gossip-tv: Το «YFSF» και το άδοξο τέλος της σειράς το «Σόι σου»

H Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα καθίσει για πρώτη φορά στη θέση της κριτικής επιτροπής, καθώς έχει ενταχθεί στο «YFSF».

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία έχει χαρίσει ομολογουμένως μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από τους ρόλους της, πλέον θα δοκιμαστεί και σε κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη, αφού θα τη δούμε στην κριτική επιτροπή του show μιμήσεων του ΑΝΤ1. Μιλήσαμε, λοιπόν, για όλα κι εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια.

  • Πώς αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1;
  • Τι δήλωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το απρόσμενο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Σόι σου»;
  • Πώς αντιλαμβάνεται την επαναφορά παλαιότερων τηλεοπτικών σειρών στη μικρή οθόνη;

-Από τις 16 Φεβρουρίου κι έπειτα θα σας απολαμβάνουμε στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1. Πώς αποφασίσατε να πείτε το «ναι»;

Εύχομαι να με απολαμβάνεται (Γέλια). Με έπεισαν και αποδέχτηκα την πρόταση. Καταρχάς δεν αισθάνομαι ότι είναι κριτική επιτροπή. Αισθάνομαι πως είναι κάποιοι άνθρωποι, που πρέπει να είναι λίγο στη σκιά γιατί οι πρωταγωνιστές είναι οι διαγωνιζόμενοι που συμμετέχουν. Χρίζουν σεβασμού κι βαθιάς εκτίμησης, γιατί κάνουν πολύ κόπο. Απ’ ότι είδα είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Εγώ δεν ξέρω θα μπορούσα ποτέ να είμαι στη θέση τους. Είναι κάτι που απαιτεί πολλά προσόντα. Βέβαια, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της βαθμολογίας για να ιντριγκάρουμε και λίγο τον κόσμο, αλλά καλύτερα να μην υπήρχε και βρίσκαμε κάτι άλλο. Ας τους δίναμε ας πούμε ένα γλυκό, καλύτερο ή χειρότερο ανάλογα με τις επιδόσεις. Ένα λουλούδι ίσως (Γέλια).

-Όταν σας έγινε, λοιπόν, η πρόταση ποια ήταν η πρώτη σας σκέψη;

Να πάω σπίτι μου και να κλείσω την πόρτα (Γέλια). Ένας φίλος μου με έπεισε, γιατί έτσι γίνεται πάντα. Όταν μου κάνουν μια πρόταση παθαίνω τρόμο και λέω «τι είναι αυτό; Όχι δεν θέλω», οτιδήποτε και να είναι. Ακόμη κι αν είναι ένας ρόλος φοβερός. Πάντα η πρώτη μου αντίδραση είναι έτσι! Μετά σιγά-σιγά πείθομαι. Άλλες φορές έχω δίκαιο, άλλες άδικο. Εύχομαι, όμως, τώρα, επειδή πρόκειται για ένα παιχνίδι και θέλω κι εγώ να παίξω, να είναι για καλό. Κι αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που είπα «ναι».

-Έγινε και το πρώτο σας γύρισμα. Ποια είναι η πρώτη σας εντύπωση;

Δεν έχω ακόμη ολοκληρωμένη εντύπωση. Θα έχω όταν βγει στον αέρα και το παρακολουθήσει ο κόσμος. Παλαιότερα, όταν κάναμε κάτι αργούσε ο απόηχος, τώρα τα παιδιά είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι και υπάρχει άλλη επικοινωνία. Όταν εκτίθεσαι, έχει δικαίωμα ο κόσμος να πει τη γνώμη του. Μιλάω σαφώς για τη δική μου συμμετοχή, γιατί το show έχει κριθεί, έχει σκίσει. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι χάρμα! Μάλλον εγώ θα κριθώ (Γέλια). Είναι μέσα στο πρόγραμμα.

-Η χημεία σας με τους υπόλοιπους κριτές έδεσε;

Καταρχάς τους γνωρίζω. Τον Δημήτρη Σταρόβα τον ξέρω χρόνια, ο Αλέξης Γεωργούλης έτυχε πριν από χρόνια να είναι στη σχολή που ήμουν καθηγήτρια, στον Ίασμο συγκεκριμένα. Κι υπάρχει κάτι που δεν έχω πει κι είναι πολύ αστείο. Ήρθε, λοιπόν, κι ήταν ένα πολύ ωραίο αγόρι με μακρύ μαλλί. Μπήκε στην τάξη και του λέω: «Είδες φως και μπήκες;» κι εκείνος απάντησε βαρύς: «Θα δω». Δεν ξαναήρθε όμως. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αν και δεν έχω συνεργαστεί, τον γνωρίζω και τον εκτιμώ. Ο καθένας έχει μια καταξιωμένη καριέρα και δεν έχουμε λόγο να χωρίσουμε κάτι και πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά!

-Το παρακολουθούσατε το show τις προηγούμενες χρονιές;

Ναι! Με χαλάρωνε και περνούσα πολύ καλά!

-Διασκεδάζετε με τον καινούργιο σας τηλεοπτικό ρόλο ως κριτής; Δεν σας έχουμε δει σε κάτι αντίστοιχο.

Δεν το βλέπω σαν ρόλο γι’ αυτό είναι και πιο δύσκολο. Ξέρεις στον ρόλο κρύβεσαι από πίσω, ενώ εδώ είσαι εσύ. Εγώ πάντα όταν εκθέτω τον εαυτό μου νιώθω στην αρχή μια αμηχανία. Συνήθως είμαστε καλυμμένοι πίσω από έναν ρόλο. Δεν ξέρω πώς θα είναι στο «YFSF». Εύχομαι για το καλύτερο!

-Η αποδοχή του κόσμου σας αφορά; Η γνώμη που ενδεχομένως σχηματίσει κάποιος παρακολουθώντας σας είναι κάτι που σας αγχώνει;

Από τη στιγμή που εκτιθέμεθα, είναι δικαίωμα του κόσμου να πει οτιδήποτε. Δεν θα το σκεφτώ πάρα πολύ, γιατί δεν πρόκειται για έναν υποκριτικό ρόλο. Και να μην αρέσει σε κάποιον δικαίωμά του.

-Μέχρι πρότινος μας χαρίζατε στιγμές γέλιου με τη σειρά του Alpha «το Σόι σου». Όταν ολοκληρώθηκε πάθαμε ένα μικρό σοκ, γιατί δεν το περιμέναμε. Εσείς πώς το βιώσατε;

Δεν ήταν μόνο δικό σας σοκ, αλλά και δικό μας. Είναι, όμως, δικαίωμα του καναλιού. Έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Εγώ πιστεύω ότι δεν είχε ολοκληρωθεί. Οι τηλεθεάσεις που είχε, οι οποίες αποτελούν και αντικείμενο του πόθου για τα κανάλια, ήταν πολύ υψηλές. Κατ’ εμέ ήταν λάθος. Αλλά ξαναλέω, ότι το κανάλι έχει την τελική ευθύνη κι απόφαση.

-Πιστεύετε ότι στο μέλλον ίσως να ξαναδούμε αυτήν τη σειρά στους δέκτες μας;

Αυτό δεν το ξέρω. Μιλάμε για ηθοποιούς που έχουν υποχρεώσεις. Είναι όλοι γνωστοί και καταξιωμένοι, κι αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που πήγε τόσο καλά η σειρά αυτή. Δεν ήταν τυχαίο! Η επιτυχία του σήριαλ αυτού ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Και των κειμένων και των ηθοποιών. Δε νομίζω, όμως, ότι είναι εύκολο να ξαναγίνει.

-Η γνώμη σας για τα remakes των σειρών ποια είναι; Η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» βλέπουμε ότι σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Δεν έχω γνώμη. Ο Χάρης Ρώμας κι η Άννα Χατζησοφιά ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν και ο κόσμος το παρακολουθεί και του αρέσει. Ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος. Δεν έχω γνώμη για το αν πρέπει να γίνονται remakes ή όχι.

-Αν σας ρωτήσω ποια από τις σειρές στις οποίες έχετε πρωταγωνιστήσει θα θέλατε να ξαναγίνει τι θα μου απαντούσατε;

Εγώ θέλω να πηγαίνουμε μπροστά.

-Όταν βρίσκετε ελεύθερο χρόνο με τι τον γεμίζετε;

Ανάλογα. Μ’ αρέσει η παρέα με φίλους. Μ’ αρέσει να διαβάζω, να ακούω μουσική. Βλέπω τηλεόραση. Μ’ αρέσει, όμως, να «βγάζω και την πρίζα» και να μην κάνω τίποτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved