Η Μ. Μπεκατώρου στο gossip-tv: Το YFSF, το μέλλον στην tv κι η ανατρεπτική δήλωση για τον χρόνο
Showbiz

Η Μ. Μπεκατώρου στο gossip-tv: Το YFSF, το μέλλον στην tv κι η ανατρεπτική δήλωση για τον χρόνο

Η Μαρία Μπεκατώρου ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει για έκτη χρονιά το δημοφιλές «YFSF» πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια του πιο δημοφιλούς Κυριακάτικου show των τελευταίων χρόνων, είναι έτοιμη να βρεθεί ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης του «YFSF» και να μετατρέψει τις Κυριακές μας σε party.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του show μιμήσεων του ANT1, η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 16 Φεβρουαρίου, συνάντησα τη Μαρία Μπεκατώρου και κάναμε μια κουβέντα ωραία, όπως η αύρα της.

  • Γιατί πιστεύει ότι το «YFSF» σημειώνει αυτήν την επιτυχία και τι περιμένει από τα ποσοστά τηλεθέασης;
  • Αν η Μαρία Μπεκατώρου δεν ήταν τηλεπαρουσιάστρια τι θα ήταν;
  • Πώς φαντάζεται το μέλλον της στη μικρή οθόνη και τι άλλο θέλει να κάνει;
  • Τι είναι διατεθειμένη να κάνει για να μην «γεράσει»;

-Ακόμη ένας κύκλος για το «Your face sounds familiar». Πώς νιώθεις;

Είμαι πολύ χαρούμενη! Είναι πολύ ωραία αυτά που νιώθω και δεν μπορώ να το περιγράψω αλήθεια!. Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει. Είμαστε εδώ για έκτη χρονιά και είναι απίθανο.

-Είναι παιδί σου πια νομίζω.

Είμαστε μαζί με το «face». Ουσιαστικά έχουμε μια κοινή πορεία και γι’ αυτό συγκινούμαι. Ξεκινήσαμε μαζί και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

-Η ομάδας σας εμπλουτίζεται και με την παρουσία της Μίρκας Παπακωνστανίνου.

Κάναμε το πρώτο μας γύρισμα ήδη κι ήταν όλα φανταστικά! Όταν ένας άνθρωπος έχει τόση εμπειρία και παράλληλα καλή διάθεση και αγάπη για τους συνανθρώπους του, νομίζω πως δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Η συνταγή είναι αυτή κι είναι φανταστική.

-Γνωριζόσασταν από πριν ή αυτή ήταν η πρώτη σας επαφή;

Όχι δεν γνωριζόμασταν. Η πρώτη μας επαφή έγινε τώρα. Γνωριστήκαμε λίγο, πριν 15 μέρες περίπου, αλλά όχι καλά-καλά. Πλέον, όμως, κάνουμε συζητήσεις, βρισκόμαστε στα καμαρίνια και τα κάνουμε όλα.

-Όταν ειπώθηκε ότι θα ενταχθεί η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην κριτική επιτροπή του «YFSF» σε προβλημάτισε καθόλου; Και στο ρωτάω επειδή είσαι πειραχτήρι με τους κριτές του show.

Η Μίρκα είναι τόσο σύγχρονη και τόσο δική μας που τη βάλαμε αμέσως στην καρδιά και στην παρέα μας. Δεν με προβλημάτισε καθόλου. Ίσα-ίσα έχει πάρα πολύ χιούμορ.

-Γιατί πιστεύεις ότι το «YFSF» το έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος;

Νομίζω ότι είναι και θέμα concept, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι σαν να παρακολουθεί ο κόσμος mini θεατρικές παραστάσεις. Είναι ένα show που έχει χαρά, δεν έχει αποχωρήσεις, γιατί δίνουμε την αίσθηση ότι κάνουμε ένα party, και θα μου επιτρέψεις να πω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η εικόνα που διαθέτει το show. Αυτό που προσφέρει το «Your face sounds familiar» στον κόσμο είναι η εικόνα. Είναι ένα φαντασμαγορικό σκηνικό. Φέτος είμαστε σε ακόμη μεγαλύτερο πλατό. Κι εγώ αν ήμουν στο σπίτι μου θα το έβλεπα, γιατί είναι ψαρωτικό.

-Τα περσινά ποσοστά τηλεθέασης ήταν πολύ εντυπωσιακά. Είναι κάτι που σκέφτεσαι ότι πρέπει να καταφέρετε και φέτος;

Δεν έχω βάλει στόχο, αλλά θα ήθελα να πάει καλά. Θέλω να πάει καλά για το κανάλι μου, γι’ αυτήν την τεράστια παραγωγή, για τα άπειρα άτομα που δουλεύουν. Είμαστε εκεί από τις 08.30 το πρωί κάθε φορά που έχουμε το γύρισμα και το κάνουμε με την καρδιά μας όλοι, οπότε ο κόπος μας θέλω να ανταμειφθεί.

-Τόσο μπρίο πάνω στη σκηνή του show από πού πηγάζει;

Δεν είναι ρόλος. Έτσι είμαι από μικρό παιδί. Παίζει, όμως, ρόλο το ότι αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου γενικά.

-Το «YFSF» είναι ένα project που ιδανικά θέλεις να παρουσιάζεις εσαεί ή θέλεις να κάνεις κι άλλα πράγματα στα shows;

Μπορώ να κάνω τα πάντα και θέλω να δοκιμαστώ. Αν, όμως, το «YFSF» είναι ένα project που θα αγαπά ο κόσμος για καιρό και χρόνια, θα ήθελα να το κάνω συνέχεια. Νομίζω ότι είναι μοναδικό σαν concept, γι’ αυτό και μόνο.

-Δεν απαιτεί πολύ χρόνο από την καθημερινότητά σου;

Αυτή είναι η ζωή μου. Αναπνέω μέσα από αυτό.

-Ο σύζυγός σου, Αντώνης, την παλεύει;

Νομίζω πως την παλεύει για να είναι μαζί μου (Γέλια). Αυτή είναι η ζωή μου. Η ανάσα μου εμένα είναι το πλατό, πώς να στο πω; Είναι όλα πολύ ωραία στην ζωή μου εκτός πλατό, αλλά όταν κάνω το «YFSF» και το «Still standing» είμαι εκεί και ανασαίνω μέσα από αυτό.

-Αν δεν ήσουν τηλεπαρουσιάστρια τι θα ήσουν άραγε;

Ηθοποιός. Παλιά είχε περάσει από το μυαλό μου να κάνω σπουδές στην υποκριτική αλλά το άφησα. Τελικά, ο Θεός έστειλε στον δρόμο μου αυτό που κάνω τώρα.

-Και η παρουσίαση θέλει την υποκριτική της, έτσι δεν είναι;

Είναι ταυτόσημα βέβαια.

-Λόγω της δουλειάς σου έχεις μια έκθεση. Κατά καιρούς σε βλέπουμε και σε paparazzi λήψεις. Ο σύζυγός σου πώς το αντιλαμβάνεται; Του φαίνεται awkward;

Νομίζω το έχει συνηθίσει πια. Δεν το έχω συζητήσει μαζί του, αλλά θα μου το έλεγε αν είχε πρόβλημα. Δεν τον φρικάρει όμως.

-Εκτός πλατό τι κάνεις;

Μ’ αρέσει να είμαι με τους φίλους μου. Nα κάνω βόλτες και να μαγειρεύω. Μ’ αρέσει να κάθομαι στο δωμάτιό μου και να διαβάζω επίσης.

-Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;

Εύχομαι να μην έχω γεράσει. Θα κάνω τα πάντα για να μην μεγαλώσω (Γέλια). Η ψυχή μου είναι πάντα νέα, οπότε δεν θα μεγαλώσω ούτε στην εμφάνιση. Θέλω να είμαι με τους ανθρώπους που αγαπάω και να είμαι στον χώρο που αγαπάω. Δεν περιμένω ότι σε δέκα χρόνια θα είμαι μπροστά από τις κάμερες. Θέλω να είμαι πίσω όμως!

Γιατί;

Είναι πολλά τα χρόνια. Να μπουν και νέοι άνθρωποι. Αλλά θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα σε αυτόν τον χώρο.

-Τι άλλο οραματίζεσαι για εσένα;

Δεν θέλω κάτι άλλο. Δεν ονειρεύομαι πολύ. Ζω το σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved