Ιωάννα Παππά: Το σύμφωνο συμβίωσης, το όνομα του γιου της και η βάφτιση (photos)
Showbiz

Ιωάννα Παππά: Το σύμφωνο συμβίωσης, το όνομα του γιου της και η βάφτιση (photos)

H Ιωάννα Παππά αποτελεί μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, και μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Κώστα Πάντο, ενώ ακόμη μίλησε και για την βάπτιση του μικρού τους.

Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω με την είδηση πως επιστρέφεις στην Επίδαυρο με τις «Βάκχες» της Νικαίτης Κοντούρη.

Από το Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν οι όποιες δουλειές θα φιλοξενηθούν στην Επίδαυρο γι' αυτό και δεν μπορώ να προβώ σε δηλώσεις. Επίτρεψέ μου, λοιπόν, να σου πω, για την ώρα, πως έχω μεγάλη χαρά που θα επιστρέψω στην Επίδαυρο... Δεν ήθελα να παίξω το καλοκαίρι, σχεδίαζα να μείνω με κ μωρό μου, αλλά πώς να πει κανείς «όχι» σε μια πρόταση που αφορά το αργολικό θέα­τρο; Είπα το «ναι» και λαχταρώ για το νέο μου «χτύπημα» εκεί! Εχω μεγάλη προσμονή, αλ­λά και μεγάλη λαχτάρα να παίξω ξανά εκεί. θα το κάνω και θα συνδυάσω και τα γενέθλια του μικρού που θα είναι εκείνες τις ημέρες.

Τον άφησες για τον «Χορό της φωτιάς», τον αφήνεις ξανά για την «Εντα Γκάμπλερ».

Με δυσκολία τον αφήνω, έχω να σου πω, αλλά τι να κάνω που έρχονται τόσες γερές προτάσεις Με κέντρισε πολύ π δουλειά του Αρη Μπινιάρη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και με γέμισε χαρά π πρόταση για την «Εντα Γκάμπλερ», όπως και αυτή για την Επίδαυ­ρο. Ευτυχώς τον αφήνω σε καλά χέρια και δεν έχω άγχος - τον κρατούν οι δικοί μας και ο Κωνσταντίνος που είναι τέλειος πατέρας.

Πότε θα παντρευτείτε; Και πότε θα γίνει και η βάφτιση του μικρού;

Πότε να προλάβουμε (σ.σ.; γελάει); Εχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και θα δούμε πό­τε θα γίνει και ο γάμος. Ούτε για τη βάφτιση ξέρω, αλλά μπορώ να σου πω πως θα του δώσουμε το όνομα Αντώνης. Μόνο αυτό εί­ναι σίγουρο για την ώρα, έτσι που τρέχουμε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved