Πέτρος Ιακωβίδης: «Θέλω να απασχολώ μόνο με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή» (Pics)
Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: «Θέλω να απασχολώ μόνο με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή» (Pics)

O Πέτρος Ιακωβίδης γνώριζε πως θα ασχοληθεί με τη μουσική όταν ήταν μόλις στο νηπιαγωγείο, ενώ στο σχολείο έγραφε δικούς του στίχους στα βιβλία και μάθαινε διάφορα μουσικά όργανα.

Πλέον θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς νέους τραγουδιστές, ενώ τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια προβολές στο Youtube και ο κόσμος τον ακολουθεί πιστά σε κάθε νέα του συνεργασία.


Ο Πέτρος είναι η απόδειξη πως το έμφυτο ταλέντο, η σκληρή δουλειά και το πάθος που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του είναι η συνταγή της επιτυχίας. Εκτός από την επιτυχημένη πορεία του στη μουσική όμως, ο Πέτρος Ιακωβίδης ασχολείται ενεργά με τα social media.

Στο Instagram μετρά σχεδόν 170 χιλιάδες ακόλουθους. Ρίχνοντας μια ματιά στις αναρτήσεις του, οι περισσότερες από αυτές αφορούν τη δουλειά του.

Eίναι μια συνειδητή απόφαση να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

«Θέλω να απασχολώ μόνο με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή».

Δεν του αρέσει να μοιράζεται στα social media φωτογραφίες και στιγμές με τις συντρόφους του. Σέβεται το γεγονός ότι η γυναίκα που είναι στο πλευρό του μπορεί να θέλει να παραμείνει πίσω από τα πρώτα.

«Πρέπει να σεβαστείς τις επιλογές της συντρόφου σου και να προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες».


Πόσο εύκολο, είναι να ισορροπεί τη δουλειά και την προσωπική του ζωή, λόγω των ιδιαίτερων ωραρίων και του προγράμματος που έχουν οι τραγουδιστές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι πολύ εύκολο να πετύχεις την πολυπόθητη ισορροπία. Πιστεύει όμως πως χρειάζεται να βρίσκεις πάντα χρόνο εάν θέλεις να έχεις μια υγιή σχέση.

«Είναι απαραίτητο να υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Έτσι, θα μπορείτε να διαχειριστείτε τόσο τον χρόνο σας όσο και τις διάφορες καταστάσεις. Να βρείτε μαζί τη χρυσή τομή».

Ο Πέτρος μάλιστα προσπαθεί να είναι ειλικρινής με τις συντρόφους του και εξηγεί εξαρχής ποιο είναι το πρόγραμμα του και ποια είναι τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσουν στο μέλλον εξαιτίας αυτού.

«Είμαι ξεκάθαρος καθώς θέλω να βάζω σωστές βάσεις στις σχέσεις μου, ώστε να κυλούν τα πράγματα όσο πιο ομαλά γίνεται».


Με ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα από εμφανίσεις, ηχογραφήσεις και υποχρεώσεις, προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο για χαλάρωση και αποφόρτιση.

«Χαλαρώνω πολύ όταν επισκέπτομαι την πόλη όπου μεγάλωσα, την Καβάλα, και περνώ χρόνο με τους γονείς μου. Λόγω δουλειάς βέβαια αυτό είναι αρκετά δύσκολο».

Στον ελεύθερο χρόνο του του αρέσει να βλέπει τους φίλους του, να πηγαίνει σινεμά αλλά και να μένει στο σπίτι μόνος του. Τον ηρεμεί πολύ να κάθεται να παίζει κιθάρα, να γράφει νέους στίχους και να ακούει την αγαπημένη του μουσική. Μπορεί να είμαι λαϊκός τραγουδιστής, αλλά αγαπώ ιδιαίτερα την κλασική μουσική, ενώ ακούω και πολλούς ξένους καλλιτέχνες», λέει ο ίδιος στο InStyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved