Σμαράγδα Καρύδη: «θέλω να πάω να κρυφτώ σε μια σπη­λιά!»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «θέλω να πάω να κρυφτώ σε μια σπη­λιά!»

Σμαράγδα Καρύδη: Με τα όνειρα που έκανα μικρή τώρα θα έπρεπε να σηκώνω το τέταρτο Oscar

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει αποφασίσει να δίνει πλέον βάρος μόνο σε ό,τι της προσφέρει χαρά. Και ένα απο αυτά ήταν να σκηνοθετήσει μια παράσταση. Το έκανε με Του Κουτρούλη ο γάμος. Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά της; Τι θέση έχουν σε αυτά ο Θοδωρής και το θέατρο;


Σε τι φάση σε πετυχαίνω;

Είμαι σε περίεργη φάση. Αν και είναι περίοδος τώρα που όλοι κλείνουν τις επόμενες δουλειές τους στο θέατρο, εγώ δεν θέλω να πάρω καμιά απόφαση, ούτε να πιέσω τον εαυτό μου για τίποτα. Μάλλον μου βγαίνει τώρα όλο το άγχος Του Κου­τρούλη. Σκέφτομαι ακόμη και να μην κάνω τίποτα στο θέατρο την επόμενη σεζόν. Ένα ξεκούραστο καλοκαίρι θέλω, να ταξιδέψω σε μακρινά νησιά.

Τι σε κούρασε τόσo πολύ για να φτάσεις στο σημείο να πεις «μπορεί να" μην παίξω του χρόνου στο θέατρο»;

Δεν ξέρω, έχει να κάνει κυρίως με μια εσωτε­ρική κόπωση. Η αλήθεια είναι ότι περνάω κατά καιρούς διάφορες κρίσεις. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, θέλω να πάω να κρυφτώ σε μια σπη­λιά! Με αγχώνουν όλες αυτές οι υποχρεώσεις, η πίεση και η πολλή έκθεση.


Τόσα χρόνια σε αυτό τον χώρο, δεν έχεις συνηθίσει
την έκθεση;

Ναι, συνηθίζεται! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, μπούχτισα από την πολλή έκθεση. Ορισμένες φο­ρές νιώθω ότι με πνίγει. Πλέον, θέλω να κάνω πράγματα χωρίς να είμαι υποχρεωμένη.

Έχεις ψάξει μέσα σου γιατί δημιουργήθηκε τώρα αυτή η ανάγκη;

Όλα θα μου τα εξηγήσω; Ας αφήσω και ένα μυ­στήριο!

Σκεφτόμουν πριν βρεθούμε ότι τα τελευταία χρόνια πας από τη μια επιτυχία στην άλλη, είτε αυτές είναι στο θέατρο και την τηλεόραση είτε στο σινεμά. Και αναρωτιόμουν πώς θα αντιδρούσες σε μια ενδεχόμενη μελλοντική αποτυχία και αν αυτή θα μπορούσε να σε διαλύσει.

Πώς, δεν έχω κάνει αποτυχία; Έχω παίξει σε σί­ριαλ που έχει κοπεί στο 13ο επεισόδιο. Αλλά η αλή­θεια είναι ότι από το Παρά Πέντε και μετά μου πάνε καλά τα πράγματα. Πάντως, δεν μπορεί να με δια­λύσει η αποτυχία γιατί δεν μου φέρνει τεράστια χαρά η επιτυχία. Δηλαδή, δεν είναι ότι πετάω στα ουράνια κάθε φορά που κάνω επιτυχία και είμαι τόσο ψηλά που θα πέσω συθέμελα σε μια ενδεχόμενη αποτυχία. Τίποτα τέτοιο δεν θα πάθω. Και να σου πω και κάτι; Την απόλυτη «πατάτα» να κάνω, το πιο χρυσό βατό­μουρο απ' όλα τα χρυσά βατόμουρα, μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Είναι ωραίο να ‘ρθει κι αυτό στη ζωή σου, κάτι θα σου μάθει.

Ίσως παίζει κάποιο ρόλο κι αυτό που λένε ότι με τα χρόνια αλλάζουν οι προτεραιότητες. Μπορεί,, δηλαδή, να μη βάζεις πια τόσο ψηλά το κομμάτι «δουλειά - καριέρα».

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved