Μπέτυ Λιβανού: «Οι συνάδελφοι έχουν μόνο μια δουλειά, εγώ κάνω σαρωτικά πράγματα» (Photos)
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού: «Οι συνάδελφοι έχουν μόνο μια δουλειά, εγώ κάνω σαρωτικά πράγματα» (Photos)

Μπορεί να έχει μια θέση περιστασιακή με το θέαμα, τη δημοσιότητα, την πολλή συνάφεια όμως κάθε φορά που η Μπέτυ Λιβανού επιστρέφει στο θέατρο ή, σπανιότερα πια, στην τηλεόραση επιβεβαιώνει ότι δεν έχει χάσει ο ψήγμα από τη γοητεία, την κομψότητα και το στυλ της.

Φέτος είναι μια ακόμη γεμάτη χρονιά για εκείνη, αφού ενσαρκώνει θεά την Πηνελόπη Δέλτα ενώ η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Alpha «Έρωτας μετά».

Η Μπέτυ Λιβανού μιλά για τις συνεργασίες της και τον λόγο που κάνει διαλείμματα από τη δουλειά της.


Είστε επιλεκτικός άνθρωπος;
«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είναι εργασιομανής. Δεν ψάχνω κάθε σεζόν να βρω κάτι να κάνω. Θα κάνω κάτι όταν μου τύχει, όταν έρθουν οι συγκυρίες. Διαφορετικά κάθομαι στα αυγά μου. Μ' αρέσει»


Παράξενο αυτό για μια ηθοποιό. Συνήθως οι συνάδελφοι σας έχουν την αγωνία να υπάρχουν.
«Κι όμως γίνεται. Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με τους ηθοποιούς. Έχω τελείως διαφορετική νοοτροπία. Οι συνάδελφοι μου έχουν έναν άλλον τρόπο. Τον καταλαβαίνω. Ξυπνάνε αργά, εγώ ξυπνάω πολύ νωρίς, κοιμόνται μέχρι το απόγευμα, έχουν μόνο μια δουλειά, εγώ κάνω σαρωτικά πράγματα»

Αυτή η επιλογή σας να φεύγετε και να έρχεστε δεν ήταν κάπως ριψοκίνδυνη;
«Οφείλω να ομολογήσω ότι η δουλειά μου, μου έχει φερθεί πολύ καλά. Σκεφτείτε ότι από την τελευταία μου συνεργασία που είχα κάνει στο θέατρο πριν από την επανεμφάνισή μου έχουν περάσει 15 χρόνια. Παρ' όλα αυτά η δουλειά με δέχτηκε ξανά και μου συμπεριφέρεται πολύ ευγενικά»

Μπορεί να αναρωτηθεί κανείς πώς καταφέρνετε να βιοπορίζεστε εργαζόμενη επιλεκτικά;
«Έχουμε μια οικογένεια την οποία μπορούμε να συντηρήσουμε. Και δεν είμαστε άνθρωποι της υπερβολής. Μπορούμε και με τα λίγα και με τα πολλά. Δεν χρειάζεται το χρήμα να ορίζει τη ζωή ή τη διάθεση μας. Αν δεν πεινάς και δεν είσαι άστεγος, όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται, νομίζω»

Βρεθήκατε ποτέ σε τόσο δύσκολη κατάσταση;
«Έχω βρεθεί»

Και πώς το γυρίσατε;
«Προσπαθούσα χρόνια, αλλά δεν γύριζε. Ώσπου γύρισε από μόνο του»

Μικρή πώς φανταζόσασταν τον εαυτό σας;
« Σίγουρα όχι ηθοποιό. Ήθελα να γίνω άλλα πράγματα. Γραμματέας, ας πούμε. Μάθαινα γραφομηχανή. Όμως τίποτα δεν έγινε, γιατί από πολύ μικρή με κυνηγούσε αυτή η δουλειά από πίσω»

Λόγω της ομορφιάς;
«Δεν νομίζω ότι ευθύνεται το γεγονός ότι είμαι όμορφη γυναίκα. Κάτι είχα που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά το έβλεπαν οι άλλοι. Και θέλανε το εκμεταλλευτούν με την καλή έννοια»

Δεν σας το εξήγησε κανείς ποτέ;
« Όχι, ποτέ. Είναι ένα απόσταγμα δικό μου, όχι για να επιμένουν τόσο πολύ να με βγάλουν σε αυτή τη δουλειά, κάτι έβλεπαν που εγώ δεν το αναγνώριζα»

Τα παιδικά χρόνια σας ήταν όμορφα;
«Ήταν δύσκολα χρόνια, όμως δεν ήταν δύσκολα για μένα. Ήμουν ένα χαρούμενο παιδί, ευχαριστημένη με αυτό που είχα», λέει η ηθοποιός στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved