Μπέτυ Λιβανού: «Περιμένω πώς και πώς τη μέρα που θα μπορέσω να μπω σε ένα αυτοκίνητο και να φύγω»
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού: «Περιμένω πώς και πώς τη μέρα που θα μπορέσω να μπω σε ένα αυτοκίνητο και να φύγω»

Μπορεί να έχει μια θέσει περιστασιακή με το θέαμα, τη δημοσιότητα , την πολλή συνάφεια όμως κάθε φορά που η Μπέτυ Λιβανού επιστρέφει στο θέατρο ή, σπανιότερα πια, στην τηλεόραση επιβεβαιώνει ότι δεν έχει χάσει ο ψήγμα από τη γοητεία, την κομψότητα και το στυλ της.

Eίναι η ηθοποιός από τους ανθρώπους που αναπολούν το παρελθόν ή λαχταρούν το μέλλον;

«Δεν κοιτάζω καθόλου προς τα πίσω»

Αναπολεί το κοινό στιγμές από το κινηματογραφικό παρελθόν σας;

«Α, ναι. Καθένας και κάτι διαφορετικό. Αλλοι μου λένε για το σίριαλ στον ΑLΡΗΑ, άλλοι μου μιλάνε για την «Αμαρτία της ομορφιάς» που είχε κάνει μεγάλη αίσθηση. Καθένας έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχω κάνει δύο καριέρες. Γιατί βρέθηκα στο τέλος του εμπορικού σινεμά, η τελευταία πρωταγωνίστρια που έβγαλε ο Φίνος και μετά βρέθηκα σε ένα καινούριο περιβάλλον που ονομάστηκε νέο ελληνικό σινεμα»

Το σημερινό νέο ελληνικό σινεμά το παρακολουθείτε;
«Ναι, το παρακολουθώ»

Αισθάνεστε ότι θα θέλατε να παίξετε ξανά στον κινηματογράφο; « Δεν αισθάνομαι καμία ιδιαίτερη ανάγκη. Η ανάγκη θα προκύψει αν βρεθεί κάποιος ρόλος που θα μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά να λέω από μόνη μου «α, τώρα να έκανα μια ταινία», όχι δεν το λέω»

Τον χρόνο που δεν εργάζεστε πώς σας αρέσει να τον περνάτε;
«Μου αρέσει να κάνω πάρα πολλά πράγματα. Κυρίως μου αρέσει να κάνω ταξίδια. Είμαι πολύ ταξιδιάρα. Αλλά φέτος έχω εγκλωβιστεί πάρα πολύ γιατί έχω φορτωθεί με υπερβολικές δραστηριότητες. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Αυτές είναι αρκετές για να γεμίσει κανείς όλη του τη μέρα. Περιμένω πώς και πώς τη μέρα που θα μπορέσω να μπω σε ένα αυτοκίνητο και να φύγω»

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; «Κάθε νέο ταξίδι είναι το αγαπημένο μου. Αυτό που θέλω είναι να γνωρίσω περισσότερο την Ελλάδα, γιατί έχω ταξιδέψει αρκετά στο εξωτερικό», λέει η ηθοποιός στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved