Διαμαντής Καραναστάσης: «Δεν με επηρέασε η σχέση μου με τη Ζωή, για να ασχοληθώ με την πολιτική»
Showbiz

Διαμαντής Καραναστάσης: «Δεν με επηρέασε η σχέση μου με τη Ζωή, για να ασχοληθώ με την πολιτική»

Για την ανάμειξη του με την πολιτική μίλησε ο ηθοποιός, Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τι είναι αυτό που θαυμάζει σε εκείνη.


-Πες μου για σένα και την πολιτική, τι ήταν αυτό που αποφάσισες να κάνεις;

«Είναι κάτι που ξύπνησε μέσα μου κάποια στιγμή πολύ έντονα. Ένιωσα να χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από τη δουλειά μου, να προσπαθήσω να κάνω κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα πιο δραστικά, με πιο άμεσο τρόπο. Αυτό έγινε σε μια περίοδο που ήμουν στην απόλυτη ακμή μου θεατρικά, αλλά και στο κομμάτι των εκφωνήσεων με δύο τεράστια διαφημιστικά συμβόλαια, με δύο κολοσσούς, αλλά και κοινωνικά ήμουν σε μια όμορφη φάση. Πάνω εκεί αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο βήμα, το οποίο μου στοίχισε πάρα πολύ.

Δεν φοβήθηκα, δεν υπολόγισα ότι θα μου κοστίσει, δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα στεναχωριέμαι, γιατί υπήρξε ένα μεγάλο κόστος, αλλά και πάλι δεν θα άλλαζα κάτι. Μπήκα σ' ένα χώρο που, ενώ λέγαμε ότι στη δουλειά μας υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα, με το που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται στην πολιτική, είπα ότι είμαστε... προνήπιο, εδώ μιλάμε για επτά διδακτορικά στη λάσπη και στη βρομιά, μιλάμε για ασύλληπτες καταστάσεις και πράγματα».


-Μήπως σε επηρέασε η σχέση σου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο να δεχτείς;
«Όχι, δεν με επηρέασε η σχέση μου με τη Ζωή, ήταν η φυσική εξέλιξη μετά από έναν τεράστιο αγώνα και όλο αυτό το κόστος που υπήρχε, δεν μπορούσα να μείνω απ' έξω. Δεν έγινε κάτι από υποχρέωση ή κατ' ανάγκη. Το προεκλογικό σποτ που έκανα μαζί με την κόρη μου ήταν η απόλυτη αλήθεια μου, δεν είχε κάτι «πιασάρικο» ή διαφημιστικό. Αν συνέβαινε να πάω στη Βουλή, θα το έκανα κι αυτό, όπως κάνω τα πάντα, στο 100%. Έχω ρισκάρει τα πάντα στη ζωή μου.

Το θέατρο είναι ένα παιδικό μου όνειρο που το διεκδίκησα με κάθε τρόπο. Για να μπορέσω να έρθω στην Αθήνα, πέρασα στην πρώτη σχολή του Πολυτεχνείου, στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών, αλλά με κέρδισε η υποκριτική».


-Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στη Ζωή Κωνσταντοπούλου;
«Το σενάριο που λέγεται Ζωή Κωνσταντοπούλου για μένα είναι ένας δαιμονικά έξυπνος άνθρωπος, με τεράστια καρδιά. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από τους πολίτες, το ότι η Ζωή πιστεύει με τόση θέρμη στον ελληνικό λαό, στο σύνολο του, είναι κάτι για το οποίο της λέω: «Δεν βλέπεις τι γίνεται;».

Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά, καθώς βρίσκω χρόνο για όλα. Απολαμβάνω τη ζωή μου. Είναι αυτή η συνειδητοποίηση μετά τα 40»


-Στο μέλλον υπάρχει πλάνο για να ξαναπαντρευτείς, να κάνεις κι άλλα παιδιά;
«Δεν υπάρχει πλάνο, είμαι άνθρωπος «μέρα με τη μέρα». Υπήρξε μια περίοδος ζωής αρκετά δύσκολη για μένα, που είχα να αντιμετωπίσω κάποιες κρίσεις πανικού... ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος μηνών και είμαι πολύ ευτυχισμένος που την πέρασα».

-Ευτυχισμένος που πέρασες μια δύσκολη περίοδο με κρίσεις πανικού;
«Έρχονται κάποιοι άγγελοι και σε συναντάνε σε τέτοιες περιόδους, που έχεις να αντιμετωπίσει τα τέρατα, τα υπαρξιακά και το σκοτεινό κομμάτι της ζωής, για να ξαναβγείς στο φως. Βγήκα νικητής μέσα από αυτό, το νίκησα, δεν το προσπέρασα».

-Με την απόφαση σου να αναμειχθείς με την πολιτική, γράφτηκαν πολλά και διάφορα για τη σχέση σου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Εξακολουθώ να μη θέλω να το σχολιάσω αυτό, δεν το έκανα ούτε τότε που συνέβαινε. Σε σχέση με όλο αυτό το κύμα των γραφόμενων και των επιθέσεων είναι αυτό που λέγαμε για τη βρομιά πριν...Ό,τι λάσπη, ό,τι βρομιά, ό,τι λέχθηκε και ό,τι επιχειρήθηκε, δεν ξεκίνησε από τα δεξιά, δεν φτάσαμε καν εκεί πέρα, ξεκίνησε από όλου τους, σε πολλά εισαγωγικά, «αριστερούς», που θεώρησαν ότι κάτι πάνε να τους κλέψουν. Είναι τρομερή η δυσωδία, θα μπορούσα να πω ονόματα, αλλά δεν θέλω, με όλους αυτούς τους ψευτοαριστερούς, τους τυχάρπαστους, είτε είναι πολιτικοί είτε δημοσιογράφοι... Οι «αριστερούληδες», όπως τους λέω», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved