Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του (photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του (photos)

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Συγκεκριμένα, οι θεράποντες ιατροί του στο Αττικόν νοσοκομείο όπου εισήχθη το βράδυ της Παρασκευής αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ανακοινωθέν:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Οι οικείοι του αναφέρουν πως τα δύο πρώτα δύσκολα και κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, με την Αλίκη Κατσαβού, τη σύζυγό του να μην έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Το ίδιο και οι κόρες του Σάντρα και Θεοδώρα. Η τελευταία η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της και την κόρη τους, επέστρεψε μάλιστα στην Ελλάδα για να βρίσκεται στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved