Γιάννης Σαββιδάκης: Μάθαμε την ηλικία του και μείναμε!
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: Μάθαμε την ηλικία του και μείναμε!

Γιάννης Σαββιδάκης:  Η παιδική ηλικία, η Αμερική και τα... κεράκια στην τούρτα

«Πήγαινα στο δημόσιο σχολείο της γειτονιάς. Τα μεσημέρια δεν γύριζα στο σπίτι, με αποτέλεσμα η μη­τέρα μου, που ήταν δασκάλα στο Αρσά­κειο, να επιστρέφει από το σχολείο και να μη με βρίσκει στο σπίτι. Με έψαχνε στις γειτονιές κοντά στο νοσοκομείο Υγεία και στους γύρω δρόμους: Αν και ήμουν ατίθασο παιδί, δεν έκανα αηδίες. Απλώς είχα κάτι το απείθαρχο και ανέ­νταχτο, στοιχεία που έχω ακόμα και σήμερα στην επαγγελματική μου ζωή», λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Γιάννης Σαββιδάκης.

«Στα 21 μου λοιπόν πού­λησα τη μηχανή μου και έφυγα για την Αμερική με 250 δολάρια στην τσέπη. Αρχικά πήγα στη Βοστώνη, (…) εν τω μεταξύ είχα κάνει μια γνωριμία με μια κοπέλα. Εκείνη ήταν 32, εγώ 21 και με κάλεσε να πάω στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Πήγα εκεί, αλλά δούλευα κιόλας. Έχτιζα καμι­νάδες, τοποθετούσα τζάκια και τις Κυριακές έφτιαχνα cheesecake.

Αυτό που θυμάμαι χαρα­κτηριστικά ήταν πως η γυναίκα που μας καθάριζε το σπίτι με πήρε βοηθό της και καθαρίζαμε μαζί σπίτια. Επίσης για ένα διάστημα έκανα μόντελινγκ και συμμετείχα σε κάποιες διαφη­μίσεις.

Μια μεγάλη αλυσίδα fast food με είχε επιλέξει ανάμεσα σε πάρα πολλά άτομα για να πρωταγωνιστήσω στη διαφήμιση τους που θα παιζόταν σε όλη την Αμερική. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να βγάλουν την επίσημη άδεια ώστε να εργαστώ νόμιμα και τελικά δεν με πήραν. Πέρα από τη μεγάλη αμοιβή για την εποχή, που ήταν γύρω στις 20.000 δολάρια, έχασα τη δουλειά αλλά και την ευκαιρία να μείνω εκεί.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης μου είχε πει τότε "Σ*@ τα, πρέπει να πάμε μέχρι την Ελλάδα για να βρούμε το αμερικανικό Ιοοκ;". Εντέλει δεν μετανιώνω, διότι αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, ίσως να μην είχα αυτή την υπέ­ροχη οικογένεια που έχω σήμερα». πρόσθεσε ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved