Τελευταία εξέλιξη: Τέλος από το σχήμα με τον Κιάμο ο Μαζωνάκης! Τι συμβαίνει; (photos)
Showbiz

Τελευταία εξέλιξη: Τέλος από το σχήμα με τον Κιάμο ο Μαζωνάκης! Τι συμβαίνει; (photos)

Την ανακοίνωση ότι δεν θα συνεχίσει στο σχήμα που κρατούσε στο νυχτερινό κέντρο Fever μαζί με τον Πάνο Κιάμο έκανε μέσω Instagram o Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με μία λιτή ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στο instagram ανακοίνωσε ότι σταματάει εδώ τις εμφανίσεις του στο συγκεκριμένο κέντρο γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλύτερα. Ωστόσο λόγω του τραυματισμού δεν μου επιτρέπεται να συνεχίσω τις εμφανίσεις μου επί σκηνής, για αρκετό διάστημα. Συνεπώς η συνεργασία μου με το Fever G έφθασε στο τέλος της.

Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα βράδια, που χιλιάδες ανταμώναμε ξένοι και γινόμασταν λατρεμένοι, γιατί όλο αυτό… Αγαπώ Σημαίνει!

Εις το επανιδείν! Γιώργος Μαζωνάκης».

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής έπαθε κάταγμα στο χέρι του μετά από ατύχημα που είχε, κάτι που έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο, ο Πάνος Κιάμος ήταν εκείνος που κράτησε το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ήταν σε θέση να εργαστεί.

Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει τελικά ο Γιώργος Μαζωνάκης να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του στο YFSF που την ερχόμενη Κυριακή κάνει πρεμιέρα αν και έχει ήδη γυριστεί το πρώτο επεισόδιο, πριν πάθει το ατύχημα ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved