Κάτια Ταραμπάνκο: Έτσι πέρασα από τη σχέση με τον Γιάννη στη σχέση με τον Γιώργο!
Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο: Έτσι πέρασα από τη σχέση με τον Γιάννη στη σχέση με τον Γιώργο!

GNTM: Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τις σχέσεις της πριν και μετά το παιχνίδι

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Γιάννη Χαλβατζή , την φωτογράφιση μαζί του στον τελικό αλλά και τη νέα της σχέση με τον Γιώργο Λάγιο.

«Είχα ένα τεράστιο σοκ όταν είδα Γιάννη εκείνη την στιγμή εκεί μετά από τόσο καιρό. Δεν άφησα το συναίσθημα να με επηρεάσει γιατί ήταν λήψη τελικού και έπρεπε να τα καταφέρω.

Δεν ήταν πρόταση γάμου αυτό που μου έκανε ο Γιάννης, ήταν πρόταση επανασύνδεσης γιατί δεν ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση της σχέσης στην οποία βρισκόμαστε. Ήμασταν μαζί 2 χρόνια και ήταν μια σχέση στην οποία μια χωρίζαμε και μια ήμασταν μαζί. »

Για το νέο της σύντροφο η Κάτια Καραμπάνκο είπε μεταξύ άλλων: « «Με το Γιώργο γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι σε μια βραδινή έξοδο σε κοινή παρέα»
« Μ αρέσει να προσέχω τον σύντροφό μου να του μαγειρεύω. Ο Γιώργος είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν μου. Δεν έχω μιλήσει με το Γιάννη μετά την έξοδό μου από το παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Καραμπάνκο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved