Γιάννης Σαββιδάκης: «Δεν είναι όλα τα τραγούδια βιωματικά» (Photos)
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: «Δεν είναι όλα τα τραγούδια βιωματικά» (Photos)

Η σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» παιζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 από το 1993 έως το 1995. Συνολικά προβλήθηκαν 54 επεισόδια, ενώ ακόμα και σήμερα οι χαρακτήρες της κάνουν αίσθηση.

Στον δρόμο, πολλές φορές τον αποκαλούν «Ντάλας» (σ.σ. ο σμηνίτης Τζιοβάνι Ντάλας, που υποδυόταν στη σειρά).

Είναι αυτό κάτι που ενοχλεί τον Γιάννη Σαββιδάκη;

«Καθόλου δεν με ενοχλεί. Αν και αρκετοί έχουν την εντύπωση πως η σειρά είχε μεγάλη διάρκεια, η αλήθεια είναι πως διήρκεσε μόνο μιάμιση τηλεοπτική σεζόν. Ούτε καν δύο. Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να το κόψει για να κάνει τη σειρά Εκείνες και Εγώ. Μας το ανακοίνωσε και δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί, μιας και ο κόσμος το είχε αγαπήσει πολύ το συγκεκριμένο σίριαλ. Ακόμα και σήμερα ζητάει ένα remake, κάτι που φυσικά δεν γίνεται, μιας και ο Κώστας Ευριπιώτης δεν είναι πια στη ζωή.
Θεωρώ, όμως, πως δεν “στιγματίστηκα” από τον συγκεκριμένο ρόλο, διότι παράλληλα με την πορεία που είχα ως ηθοποιός, ήμουν και τραγουδιστής» τονίζει.

Τραγούδια όπως το «Δέκα μάγισσες», το «Έχεις τον τρόπο», το «Πίστεψέ με» αλλά και «Το κορίτσι μου κοιμάται» ακούγονται ακόμα και σήμερα και έχουν αγαπηθεί δυνατά. Ειδικά για το τραγούδι «Το κορίτσι μου κοιμάται» ο Γιάννης έχει να μοιραστεί μια όμορφη ιστορία.


«Το 1994 ήμουν σε περιοδεία με τον Μίμη Πλέσσα στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Κάναμε sound check και πάνω στη σκηνή υπήρχε μόνο το πιάνο του Πλέσσα. Έκατσα στο πιάνο και αμέσως μου ήρθε το κουπλέ και το ρεφρέν. Έτσι το έγραψα. Δεν είναι όλα τα τραγούδια βιωματικά. Απλώς μέσω των τραγουδιών βιώνουμε και καταστάσεις άλλων ανθρώπων», λέει ο ίδιος στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved