Σοϊλέδης – Αντωνά: Επισημοποιούν τη σχέση τους; Τα εμπόδια και ο έρωτας! (photos)
Showbiz

Σοϊλέδης – Αντωνά: Επισημοποιούν τη σχέση τους; Τα εμπόδια και ο έρωτας! (photos)

Σοϊλέδης – Αντωνά: Ο έρωτάς τους νικά τα εμπόδια...

Παρότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους κρατούν μακριά, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης διατηρούν μια πολύ δυνατή σχέση, που, όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς την επισημοποίηση.

Η σχέση τους μετρά δυόμισι χρόνια και μέρα με τη μέρα ο έρωτάς τους δυναμώνει. Ο λόγος για τη συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», Μαρία Αντωνά, και τον αγαπημένο της Αρη Σοϊλέδη.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρουμανίας μαγεύτηκε από την πρώτη στιγμή από την όμορφη δημοσιογράφο, αλλά και εκείνη γοητεύτηκε από εκείνον. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Άρης από την αρχή της γνωριμίας τους αγωνιζόταν σε ομάδες μακριά από την Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα να μη θεωρήσουν ποτέ πρόβλημα το θέμα της απόστασης. Φίλοι τους αναφέρουν ότι η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και πως η Μαρία και ο Αρης από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Το μυστικό της σχέσης τους είναι πως δεν σταματούν να κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλον και να επικοινωνούν με κάθε τρόπο. Και στους δύο αρέσουν πολύ τα ταξίδια και, όταν βρίσκουν ευκαιρία, επιδιώκουν να ανακαλύπτουν μαζί τον κόσμο. Οι δύο ερωτευμένοι στο τέλος Δεκεμβρίου ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη και αποχαιρέτησαν τη χρονιά με τον πιο θεαματικό τρόπο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όπως αναφέρει η Real, πρόσφατα, η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στο Βουκουρέστι για να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο της. Λατρεύει την πόλη, την οποία έχει γνωρίσει μέσα από τα μάτια του συντρόφου της και με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει για να βρεθεί κοντά του.

Παρότι είναι τόσο ευτυχισμένοι, δεν δείχνουν να αγχώνονται για το επόμενο μεγάλο βήμα. Απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της σχέσης τους χωρίς να βιάζονται. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να είναι μαζί και να είναι χαρούμενοι, αν και το περιβάλλον τους κάνει λόγο για μια σχέση που σύντομα θα επισημοποιηθεί.

Ο έρωτάς τους όλο αυτό το διάστημα δοκιμάστηκε και, μολονότι οι δυο τους πέρασαν από 40 κύματα, δεν το έβαλαν κάτω. Αντιμετώπισαν τα όμορφα και τα άσχημα μαζί. Τον περασμένο Ιούλιο ο ποδοσφαιριστής έχασε τον αδελφό του, απώλεια που του στοίχισε πολύ, ενώ τον Δεκέμβριο έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του.

Αυτό που προκάλεσε συγκίνηση ήταν ότι ο ίδιος ευχαρίστησε δημόσια τη σύντροφό του, που του στάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον βοήθησε να ξεπεράσει την καταιγίδα. Πλέον, ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία και έχει στο πλευρό του τη γυναίκα που αγαπά και που στέκεται στη ζωή του ως σύμμαχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved