Μιχάλης Μαρίνος: «Υπάρχει μια κουβέντα για τη σειρά στο παρασκήνιο αλλά είναι νωρίς ακόμα» (Pics)
Showbiz

Μιχάλης Μαρίνος: «Υπάρχει μια κουβέντα για τη σειρά στο παρασκήνιο αλλά είναι νωρίς ακόμα» (Pics)

Τον Μιχάλη Μαρίνο τον απολαμβάνουμε ως Δαμιανό στη σειρά Έλα στη θέση μου αλλά και ως οικοδεσπότη στην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι».

Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Mytv για το ρόλο του, τις εξελίξεις στη σειρά αλλά και για τις φήμες που θέλουν τη σειρά να ρίχνει αυλαία.


Τι αγαπάς στον Δαμιανό;
«Το ότι είναι ανατρεπτικός. Έχει μια τρέλα! Δεν είναι ένα πράγμα, είναι πολλά διαφορετικά. Είναι ζηλιάρης και ευαίσθητος, κυνικός αλλά και ρομαντικός. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Σαν πολλά διαφορετικά στοιχεία να αναμειγνύονται μέσα σε μία πολύπλοκη προσωπικότητα»


Είναι ο ίδιος Δαμιανός με εκείνον των προηγούμενω κύκλων;
«Έχει εξελιχθεί, και αυτό είναι το γοητευτικό, όχι μόνο στο σίριαλ αλλά και στη ζωή, να βλέπεις τους ανθρώπους να εξελίσσονται. Έχω την αίσθηση πως ο Δαμιανός εξελίσσεται με έναν καλό τρόπο. Γιατί θα μπορούσε να γίνει και το ανάποδο, και αυτό δεν είναι γοητευτικό. (Γελάει.) Αυτό είναι ένα στοιχείο που εμένα μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον»


Είναι πρόκληση, όμως, το να μην είσαι τόσο κοντά με τον χαρακτήρα που υποδύεσαι... «Σίγουρα είναι πρόκληση γιατί αυτό σε αναγκάζει να κάνεις μια διαδρομή να ανακαλύψεις μέσα σου πράγματα που ενδεχομένως να μην πίστευες ότι υπάρχουν. Αναγκάζεσαι να ανασύρεις ή να δημιουργήσεις από την αρχή στοιχεία χαρακτήρα. Αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για τον ηθοποιό»


Αυτό το διάστημα τον παρακολουθούμε να πολιορκεί τη Ζωγραφιά, θα καταφέρει να την κερδίσει;
«Το δύσκολο για τον Δαμιανό ήταν να απαγκιστρωθεί από τη Φαίη. Ο Δαμιανός ήταν ένας άνθρωπος που μέσα από έναν βαθύ ρομαντισμό ήταν τυφλός για αυτή τη γυναίκα. Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι τώρα με τη Ζωγραφιά, που είναι ένας άνθρωπος δοτικός και φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάτι θα καταφέρει»


Παράλληλα, τον βλέπουμε να συγκρούεται και με δικά του πρόσωπα για εκείνη, όπως με τη Σύλβια... «Νομίζω πως αυτή η συγκρουσιακή σχέση αγάπης και μίσους με τη Σύλβια είναι κάτι που δεν θα σταματήσει ποτέ. Είναι τόσο έντονοι αυτοί οι δύο χαρακτήρες που δεν θα μπορούσαν να μην έχουν συγκρούσεις. Αλλά παράλληλα υπάρχει και το δέσιμο, που κάνει τη σχέση τους μοναδική. Και είναι πολύ όμορφο ότι από την αρχή με την Άνδρη Θεοδότου είχαμε πολύ καλή χημεία, έτσι ώστε πάντα να δημιουργούμε κάτι πολύ δυνατό. Νομίζω πως η τρέλα του Δαμιανού και της Σύλβιας πάει βασίλειο»


Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια;
«Θα δούμε μία «επίθεση» αγάπης από την πλευρά του Δαμιανού για να κερδίσει τη Ζωγραφιά. Εκείνη τον αγαπάει αλλά θέλει ο Δαμιανός να κάνει βήματα προς τον καλό του εαυτό. Δεν θα είναι τόσο εύκολο. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Θέλουν τα προβλήματα για να φουντώσουν και να δημιουργήσουν αυτή τη φλόγα του έρωτα. Ό Δαμιανός θα προσπαθήσει πολύ! Αλλά θα δούμε και ανατροπές γενικότερα. Υπάρχουν και μυστικά, τα οποία θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται. Το μεγάλο μυστικό έχει να κάνει με τον Μάρκο, που είναι ο τρίτος μας αδελφός με τη Σύλβια, κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε ακόμα. Οταν αυτό αποκαλυφθεί, θα φέρει νέα δεδομένα»


Η σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ή θα ρίξει αυλαία φέτος;
«Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις, διότι είναι μια σειρά που πάει καλά και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οπότε υπάρχει μια κουβέντα στο παρασκήνιο αλλά είναι νωρίς ακόμα», λέει στο MYTV ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved