Ο Λάμπης Λιβιεράτος στο gossip-tv: Το YFSF, η παρεξηγημένη ατάκα του για το GNTM κι η νέα του σχέση
Showbiz

Ο Λάμπης Λιβιεράτος στο gossip-tv: Το YFSF, η παρεξηγημένη ατάκα του για το GNTM κι η νέα του σχέση

Ξεχάστε τον Λάμπη που ξέρατε, αφού από εδώ και στο εξής ο δημοφιλής τραγουδιστής θα μεταμορφώνεται στη σκηνή του «YFSF».

Μια νέα πρόκληση έχει έρθει στη ζωή του Λάμπη Λιβιεράτου, καθώς από τις 16 Φεβρουαρίου θα χρειάζεται να μιμείται άλλες προσωπικότητες του θεάματος και να μας παρουσιάζει κάθε φορά και άλλον χαρακτήρα.

Μιλήσαμε, λοιπόν, για την απόφασή του να ενταχθεί στο show μιμήσεων του ANT1 και όχι μόνο.

  • Γιατί αποφάσισε να πει το «ναι» στο «YFSF» και τι ρόλο έπαιξαν οι κόρες του Νεφέλη και Δανάη;
  • Τι συνέβη και παρεξηγήθηκε η δήλωσή του για το «GNTM»;
  • Πώς είναι η περίοδος που διανύει πλεόν στο πλευρό της συντρόφου του Αλεξάνδρας;

-Φέτος εισβάλλεις στο «YFSF». Πώς νιώθεις;

Δεν είναι και εισβολή ακριβώς, συμμετέχω (Γέλια). Αισθάνομαι πολύ όμορφα που θα βρίσκομαι στο συγκεκριμένο show.

-Πώς προέκυψε η πρόταση από τον ΑΝΤ1;

Από πέρσι υπήρχε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1, απλώς επειδή ήταν η πρώτη χρονιά της κόρης μου στην Αγγλία έπρεπε να πηγαίνω συχνά. Οπότε δεν θα ήμουν συνεπής με τα γυρίσματα. Φέτος, όμως, έχει σεταριστεί αυτή η ανάγκη. Έρχεται κι εκείνη στην Ελλάδα, συνεπώς θα πηγαίνω πιο αραιά. Υπάρχει, λοιπόν, ο χρόνος για το «YFSF» και θα μπορώ να το κάνω με τη συνέπεια που χρειάζεται.

-Όταν σου έγινε η πρόταση το σκέφτηκες;

Η διαδικασία της σκέψης είχε γίνει ήδη από πέρσι, αν θα ήθελα δηλαδή να το κάνω ή όχι. Κάπου μέσα μου είχα αποφασίσει ότι θα ήθελα να το κάνω, γιατί είναι μια ωραία πρόκληση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό show και μια εξαιρετική παραγωγή, οπότε φέτος δεν χρειάστηκε να πούμε πάρα πολλά. Όταν με πήραν τηλέφωνο χάρηκα πολύ και είχα όλη την καλή διάθεση να το κάνω.

-Έχει ήδη γίνει το πρώτο σας γύρισμα, άρα θα έχεις αντιληφθεί πόσο απαιτητικό είναι.

Είναι τρομερά απαιτητικό! Έχει πολλές πρόβες και απαιτούνται πολλές ώρες ενασχόλησης. Πρέπει να ασχολείσαι πολύ με τον κάθε ρόλο που κάνεις. Θέλει αρκετή δουλειά αλλά δεν με πειράζει. Νιώθω πολύ άνετα και με τους συμπαίκτες μου και την κριτική επιτροπή. Είναι όλοι καταπληκτικοί και ωραίες προσωπικότητες, άνθρωποι με άποψη, και είναι πολύ όμορφο αυτό να συμβαίνει, γιατί είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες στο είδος τους. Όλα είναι σε ένα πολύ επαγγελματικό επίπεδο.

-Αν κληθείς να ενσαρκώσεις ένα γυναικείο πρόσωπο πώς θα το κάνεις;

Δεν τη γλιτώνεις από αυτό! Δεν είναι και το καλύτερό μου. Δεν ξέρω πώς θα είναι όταν το κάνω, αλλά θα έχει την πλάκα του. Είναι για εμένα όλο μια πρόκληση!

-Είχες δεχτεί και κάποια πρόταση για να είσαι σε κριτική επιτροπή κάποιου μουσικού talent show;

Κατά καιρούς έχουν γίνει προτάσεις από διάφορα talent shows, αλλά δεν μου αρέσει να το λέω, γιατί δεν ακούγεται ωραία να λες «είχα προτάσεις». Υπάρχουν κατά καιρούς συζητήσεις. Το «YFSF» ανέκαθεν θεωρούσα, όμως, ότι ήταν ένα ωραίο show. Είναι αυτό που λέμε «τηλεόραση», χωρίς να έχει την ίντριγκα και το reality στοιχείο. Πρόκειται για ένα καθαρά καλλιτεχνικού περιεχομένου show, το οποίο σαν στόχο έχει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, κάτι που έχει ανάγκη ο κόσμος. Αυτός είναι κι ο λόγος που μ’ αρέσει που συμμετέχω, επειδή έχει έναν χαρακτήρα αμιγώς ψυχαγωγικό, κάτι που κάνω χρόνια με το τραγούδι. Βέβαια, δεν είμαι σαν Λάμπης εκεί, γιατί πρέπει να φύγω από τα δικά μου εκφραστικά στοιχεία και να μιμηθώ κάποιον άλλον, όμως χρησιμοποιώ τη φωνή μου και ένα κομμάτι υποκριτικής. Δύο στοιχεία που έχω σπουδάσει.

-Όταν το ανακοίνωσες στις κόρες σου πώς αντέδρασαν;

Πέρσι είχαν αντίρρηση, ειδικά η μεγάλη μου κόρη Νεφέλη λόγω των σπουδών της στην Αγγλία. Φέτος, όμως, το είδαν πολύ θετικά. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και η περσινή χρονιά του show που ήταν πάρα πολύ καλή. Φέτος έχει ανέβει κι άλλο ο πήχης, απ’ ότι είδα στο γύρισμά μας και στα acts των συμπαικτών μου, γιατί το δικό μου δεν το είδα μόνο το έζησα on stage και είναι εντελώς διαφορετικό να το βλέπεις από το να το κάνεις. Οπότε, στις κόρες μου επειδή τους άρεσε πέρσι ήταν θετικές για φέτος.

-Αν σου έλεγαν δηλαδή «όχι» θα τις άκουγες;

Ακούω πολύ τις κόρες μου κι εμπιστεύομαι τη γνώμη και το ένστικτό τους, και πάντα τις ρωτάω για κάτι που πρόκειται να κάνω.

-Εκείνες ζητούν τη γνώμη σου;

Ναι! Ρωτούν τη γνώμη μου για κάποια πράγματα και χαίρομαι γι’ αυτό. Τους λέω την άποψή μου, αλλά χωρίς να είναι αποτρεπτική για κάτι ακόμη κι αν δεν συμφωνώ. Θα τους πω «η γνώμη μου είναι αυτή και πράξτε όπως θέλετε». Κι εκείνες αυτό κάνουν σε εμένα.

-Πριν λίγο καιρό είχες πει πως αν κάποια από τις κόρες σου θα ήθελε να συμμετάσχει σε ένα show σαν το GNTM θα σκεφτόσουν κάποιους τρόπους «αυτοκτονίας».

Χιούμορ έκανα ο άνθρωπος (Γέλια). Αυτό που έχουμε στην Ελλάδα, ότι αν δεν είσαι δηλωμένος χιουμορίστας δεν μπορείς να κάνεις χιούμορ είναι άδικο. Εγώ έχω πολύ χιούμορ αλλά ίσως δεν είμαι δηλωμένος χιουμορίστας.

-Παρεξηγήθηκε δηλαδή η δήλωσή σου;

Βέβαια! Το γράψανε σοβαρά. Πλάκα έκανα. Το είπα χαριτολογώντας και το διευκρίνισα, αλλά στάθηκαν σε αυτό. Δεν το εννοούσα ούτε πρόκειται να έκανα κάτι τέτοιο. Μάλλον δεν πρέπει να κάνεις χιούμορ γιατί δεν το δέχονται. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στο τι λες.

-Η καθημερινότητά σου πια πώς διαμορφώνεται;

Είναι γεμάτη και κυρίως με τη μουσική. Τώρα και με το «YFSF» που απαιτεί πολύ χρόνο έχει πια φουλάρει. Ενδιάμεσα έχω και πολλά ταξίδια για live εμφανίσεις. Ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος και όταν έχω θα δω κάποια ταινία ή να πάω κάπου για φαγητό ή θα κάνω κάποια μικρή απόδραση σε αγαπημένα κοντινά μέρη.

-Στις αποδράσεις σου είσαι μόνος ή με όμορφη παρέα;

Οι παρέες μου ήταν ανέκαθεν όμορφες και θα συνεχίσουν να είναι (Γέλια). Με καή παρέα δεν πας ποτέ και πουθενά.

-Είδαμε την σύντροφό σου, Αλεξάνδρα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οπου έδεξαν φωτογραφίες σας.

Άργησαν να το πάρουν χαμπάρι. Αισθάνομαι πολύ όμορφα κι είναι όλα πολύ καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved