O Ηλίας Μπόγδανος στο gossip-tv: Tο «YFSF» και το πιο kinky μήνυμα που έχει λάβει στο instagram
Showbiz

O Ηλίας Μπόγδανος στο gossip-tv: Tο «YFSF» και το πιο kinky μήνυμα που έχει λάβει στο instagram

To «YFSF» έρχεται στους δέκτες μας αύριο το βράδυ κι ο Ηλίας Μπόγδανος είναι έτοιμος να κάνει το καλύτερο για τη συμμετοχή του στο show του ΑΝΤ1.

Ο τραγουδιστής των «Inco» μίλησε στο gossip-tv και μοιράστηκε τα συναισθήματά του μαζί μας, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και πώς τον αντιλαμβάνεται. Ο Ηλίας Μπόγδανος απάντησε και στο αν είναι μόνος ή σε σχέση, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί το πιο kinky μήνυμα που έχει λάβει στο instagram.

-Θα σε απολαύσουμε στο «YFSF». Μίλησε μου γι’ αυτό.

Eίμαι πολύ χαρούμενος! Από τις πρώτες κιόλας μέρες μου φαίνεται φανταστική εμπειρία το show. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αν θα με ενδιέφερε να συμμετέχω. Το σκέφτηκα καλά, γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω τηλεόραση. Τα ζύγισα και μου φάνηκε πάρα πολύ cool όλο αυτό, γιατί θα με κάνει καλύτερο σαν καλλιτέχνη και performer. Οπότε γιατί όχι;

-Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται το «YFSF»;

Ένα μόνο πράγμα χρειάζεται. Να το ευχαριστηθείς. Αν μπεις στον ρόλο και τον γουστάρεις και προσπαθήσεις να δώσεις το 100% του εαυτού σου θα βγει προς τα έξω και θα είναι τέλειο. Αν πας να διαγωνιστείς μόνο δεν θα περάσεις καλά. Πρέπει να το διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Είμαστε μια υπέροχη παρέα!

-Ωστόσο, υπάρχει και μια κριτική επιτροπή που θα λέει τη γνώμη της για την απόδοσή σας.

Εννοείται ότι θα μας κρίνουν, αλλά δεν είναι ένα show με αποχώρηση, έχει μόνο fun. Σαφώς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να τους ακούσω να με σχολιάζουν, θέλω να γίνομαι καλύτερος και να διορθώνω τα λάθη μου. οι κριτές είναι φοβεροί και τους θαυμάζω και η άποψή τους με ενδιαφέρει πολύ.

-Να κερδίσεις θέλεις;

Νομίζω όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν με καίει. Δεν μπαίνω με αυτό τον στόχο. Πάω να περάσω καλά κι αν κερδίσω κέρδισα.

-Με τις τόσες ώρες που απαιτεί πώς θα κάνεις και τις live εμφανίσεις με τη μπάντα σου «INCO»;

Το πρόγραμμα είναι ήδη τίγκα, δεν πάει άλλο, και με τα live που κάνουμε στο Rock n Roll, στο Cash και στο Block. Είναι μέχρι πάνω (Γέλια). Χρειάζεται πολύ καλός προγραμματισμός και μηδέν ξενύχτι για άσχετους λόγους. Δηλαδή, να βγω έξω τώρα για να διασκεδάσω δε γίνεται. Διασκεδάζω με την καθημερινότητά μου. Ξεκουράζομαι, κοιμάμαι κι έτσι όλα θα γίνουν.

-Η εικόνα είναι κάτι που σε αφορά; Η δουλειά σου είναι συνδέεται κάπως και με την εικόνα.

Σίγουρα! Προσέχω το σώμα μου. Κάνω διατροφή και γυμναστική. Από πάντα το έκανα κι όχι τώρα λόγω τηλεόρασης. Από 15 χρόνων το κάνω. Μου αρέσει πολύ να προσέχω τον εαυτό μου και να τον περιποιούμαι και θα το συνεχίσω.

-Τα κορίτσια σε φλερτάρουν; Έχεις κατακτήσεις;

Έχω (Γέλια). Μου αρέσει όλο αυτό και μπορώ να πω ότι με φλερτάρουν.

-Πόσα directs λαμβάνεις στο Instagram;

Αρκετά και να ξέρεις απαντάω σε όλα!

-Ποιο είναι το πιο kinky μήνυμα που έχει λάβει;

Ό, τι περνάει τα όρια προσπαθώ να το αποφύγω ευγενικά. Αν είναι κάτι πιο «χοντρό» δεν το απαντάω. Όσον αφορά στα kinky θα σου πω ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα και θα σου πω εκλεπτυσμένα τι είδα: «Πόσο πολύ θα ήθελα να κοιμηθούμε μαζί το βράδυ».

-Είσαι δεσμευμένος στην παρούσα φάση;

Όχι! Είμαι single και χαρούμενος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved