Αντώνης Κανάκης: Η πιο όμορφη λέξη που ακούει από την κόρη του και η συμβουλή του πατέρα του (pics)
Showbiz

Αντώνης Κανάκης: Η πιο όμορφη λέξη που ακούει από την κόρη του και η συμβουλή του πατέρα του (pics)

Ο Αντώνης Κανάκης δεν θέλει να απασχολεί τα media με τα προσωπικά του και σχεδόν ποτέ δεν αναφέρεται στην οικογένειά του και κυρίως στα παιδιά του. 

Όμως σε πρόσφατη σπάνια συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει ως μπαμπάς με την κορούλα του και τον νεογέννητο γιο του.

Πόσο τον άλλαξε η πατρότητα και ποια είναι εκείνα τα λόγια που βγαίνουν από τα χείλη της κόρης του και τον τρελαίνουν; Ο Αντώνης Κανάκης απαντάει σε όλα...

Πόσο σε άλλαξε η πατρότητα;

Δεν θα έλεγα ότι με άλλαξε, γιατί ήρθε σε μια στιγμή της ζωής μου που για πολλούς λόγους ήμουν πολύ έτοιμος και συνειδητοποιημένος γι' αυτό. Θα έλεγα ότι με εξέλιξε, με βελτίωσε, με μάγεψε και μου τακτο­ποίησε σε μεγάλο βαθμό τα μέσα μου.

Ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα που σου έχει πει η κόρη σου;

Αν και τα πιο όμορφα πράγματα που μου λέει το κορίτσι μου είναι όλα όσα δεν μου λέει και δεν χρειάζεται να μου πει, παρ’ όλα αυτά μόνο η λέξη «μπαμπάς» όταν βγαίνει από τα χειλάκια τηε, που, βγαίνει περίπου δέκα χιλιάδεε φορέε την ημέρα, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω ακούσει στη ζωή μου!

Ποια συμβουλή του μπαμπά σου θα δώσεις στον γιο σου;

Και στον γιο μου και στην κόρη μου θα προσπαθήσω να εμ­φυσήσω την αβίαστη φιλοσοφία ζωής του μπαμπά μου, που ήταν αυτή ενός απλού και καλλιεργημένου ανθρώπου, ο οποίος χαιρόταν με τα λίγα και τα απλά και είχε πάνω απ' όλα την οικογένειά του, τα παιδιά του, την προσφορά, την αγάπη και την καλοσύνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved