Η Ευγενία Δημητροπούλου στο gossip-tv: Οι «Άγριες Μέλισσες» και το αστείο περιστατικό στα διόδια
Showbiz

Η Ευγενία Δημητροπούλου στο gossip-tv: Οι «Άγριες Μέλισσες» και το αστείο περιστατικό στα διόδια

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μια ηθοποιός χαμηλού προφίλ, αλλά έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει για την υποκριτική της δεινότητα.

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος «Περηφάνια και Προκατάληψη», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συζητήσαμε, λοιπόν, για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα κι εκείνη με χαλαρή διάθεση μοιράστηκε τις σκέψεις της.

Ωστόσο, δεν μείναμε μόνο εκεί!

  • Η κριτική είναι κάτι που την επηρεάζει;
  • Τι της λέει ο κόσμος που δεν την βλέπει να παίζει στις «Άγριες Μέλισσες» και ποιο το αστείο περιστατικό με κύριο των διοδίων;
  • Θα ήθελε να παίξει στη δημοφιλή σειρά;
  • Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι θεσμοί που αφορούν την Ευγενία Δημητροπούλου;

-Ένα από τα μεγαλύτερα μυθιστορηματικά έργα, το «Περηφάνια και Προκατάληψη», ανεβαίνει στο θέατρο Αλκυονίς. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Είναι μια από τις αγαπημένες μου ιστορίες αγάπης. Ήταν ανάγνωσμά μου όταν ήμουν μικρή και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να υποδυθώ την Ελίζαμπεθ Μπένετ. Είναι ο χαρακτήρας με τον οποίο ταυτίζομαι περισσότερο σε αυτό το βιβλίο. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με μια πολύ καλή σκηνοθέτη, την Ιόλη Ανδρεάδη, γιατί έχει κάνει ένα εξαιρετικό κείμενο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη.

-Είναι ένα έργο με μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, ενώ έχει κάτι παραπάνω από δύο αιώνες ζωής. Πόσο σύγχρονο είναι θεωρείς;

Είναι πολύ σύγχρονο, γιατί ο έρωτας κι η αγάπη υπάρχουν στη ζωή όλων και όταν λέγονται αυτές οι ιστορίες κι έχουν αλήθεια μέσα τους, ακουμπούν όλους μας. Οπότε, θεωρώ ότι είναι πολύ σύγχρονο.

-Είναι εύκολο να αποδοθεί θεατρικά ένα μυθιστόρημα;

Όχι πάντα. Ο καθένας όταν διαβάζει ένα βιβλίο έχει φανταστεί τους ήρωες της ιστορίας, οπότε πρέπει να διαλέξεις ποια κομμάτια σε συγκινούν από την ιστορία και να τα παρουσιάσεις στον κόσμο. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η δουλειά των διασκευαστών είναι πολύ δύσκολη, ενώ κι εμείς οι ηθοποιοί πρέπει να παρουσιάσουμε κάτι που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όσων το δουν. Από την άλλη, προσπαθώ με ειλικρίνεια να διηγηθώ αυτήν την ιστορία.

-Το κοινό ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Είσαι έτοιμη να δεχτείς την κριτική;

Κριτικές γίνονται πάντα σε οποιαδήποτε παράσταση κι αν παίζεις. Και στην παράσταση για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, που κάναμε τους προηγούμενους μήνες, μεταφέραμε την ιστορία ενός από τους πιο γνωστούς ανθρώπους παγκοσμίως. Πάντα είμαστε ανοιχτοί στην κριτική, γιατί ο καθένας που παρακολουθεί μια παράσταση έχει τη γνώμη του. Όταν αυτή η γνώμη λέγεται με αγάπη και δεν είναι κακοπροαίρετη είναι πάντα καλοδεχούμενη.

-Νιώθεις τυχερή που βάζεις τέτοιου είδους δουλειές στο βιογραφικό σου;

Φυσικά και νιώθω τυχερή. Παράλληλα, νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι με ωραίους συντελεστές, γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι ρόλοι αλλά όλο το πλαίσιο. Δεν θέλω να κάνω έναν ρόλο αλλά να μην είναι ωραία η όλη παράσταση ή να μην εμπιστεύομαι τον σκηνοθέτη ή να μην θαυμάζω τους συμπρωταγωνιστές μου. οπότε, νιώθω τυχερή που μπορώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπώ και θαυμάζω.

-Είσαι περισσότερο θεατρική ηθοποιός, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος διαχωρισμός.

Για εμένα δεν υπάρχει! Ο ηθοποιός είναι ηθοποιός, είτε παίζει στον κινηματογράφο, είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο. Έχει τύχει τα τελευταία χρόνια να κάνω πολύ θέατρο. Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση η τηλεόραση είχε υποστεί τα τελευταία χρόνια μεγάλη κρίση. Μου δίνονταν και πολύ ωραίες ευκαιρίες για θέατρο που ήθελα να αρπάξω και δεν μπορούσα να πω «όχι». Στην τηλεόραση δεν γίνονταν αντίστοιχες δουλειές ή είχα καλύψει πάρα πολύ τον χρόνο μου με το θέατρο και δεν μπορούσα να τα συνδυάσω. Έχω γίνει, όμως, ευρέως γνωστή από μια τηλεοπτική σειρά, οπότε φυσικά και αγαπώ την τηλεόραση και με χαρά θα ξαναδούλευα σε αυτήν.

-Έχεις παίξει αρκετά σε σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Ναι είναι αλήθεια. Είναι η φύση των γυρισμάτων τέτοια, που και θεατρικές υποχρεώσεις να έχεις μπορείς να το συνδυάσεις.

-Τη σεζόν που διανύουμε είχες τηλεοπτικές προτάσεις;

Είχαμε κάνει ένα επεισόδιο με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, το οποίο και προβλήθηκε. Άλλες προτάσεις δεν είχα.

-Δεν σε σκέφτηκε κανένας για τις «Άγριες Μέλισσες»;

Μου το είπε ακόμη κι ο κύριος στα διόδια της Αττικής, όταν πήγαινα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για συνέντευξη (Γέλια). Μου είπε: «Πείτε μου ότι πάτε για γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες». Γενικά μου το λέει πολύ ο κόσμος, αλλά ίσως είμαι η μόνη ηθοποιός που δεν είχα δεχτεί πρόταση (Γέλια).

-Θα ήθελες, ωστόσο, να ενταχθείς;

Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, και υπάρχει ένας ρόλος και θέλουν κι οι συντελεστές, θα το έκανα με χαρά.

-Σου ταιριάζουν οι σειρές εποχής. Είναι και το physique σου τέτοιο.

Μου αρέσουν κιόλας. Μου αρέσει να μπαίνω στη χρονοκάψουλα, γιατί βλέπεις πώς ήταν τα πράγματα σε κάθε εποχή.

-Κωμικό ρόλο θα έκανες;

Έχω κάνει λίγα πράγματα στο θέατρο σε μια παράσταση με σκηνοθέτη τον κύριο Μπέζο. Δεν έχω κάνει, όμως, πολύ κωμωδία. Συνήθως υπάρχουν κωμικά στοιχεία μέσα στις παραστάσεις που παίζω, χωρίς να είναι αμιγώς κωμωδίες. Μου αρέσει η κωμωδία πολύ.

-Είσαι ερωτευμένη Ευγενία; Διανύεις μια καλή περίοδο στα προσωπικά σου;

Δεν θα το απαντήσω αυτό (Γέλια). Είμαι ερωτευμένη με τον κύριο Ντάρσι (Γέλια).

-Τι άλλο θες να σου έρθει στη ζωή;

Μερικές φορές όταν σκέφτομαι κάτι δεν πολυγίνεται, οπότε έχω πει πως πολλές φορές δεν είναι στο χέρι μας ορισμένα πράγματα. Δεν κάνω πολύ μεγάλα όνειρα.

-Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που έχεις στο μυαλό σου ή δεν σε αγγίζει ενδεχομένως;

Με αγγίζει! Πιστεύω ότι αν είναι να έρθει θα έρθει την κατάλληλη στιγμή.

-Είσαι από τις γυναίκες που τους ενδιαφέρει ο θεσμός του γάμου ή και να μη συμβεί δεν έγινε και κάτι;

Πιστεύω περισσότερο στο θεσμό της οικογένειας, είτε έχει περίβλημα γάμου είτε όχι. Είναι κάτι προσωπικό και διαμορφώνεται κι από τους δύο σε ένα ζευγάρι. Ωστόσο, είμαι περισσότερο της οικογένειας παρά του γάμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved