Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη ερωτική απογοήτευση, ο θυμός και ο μεγάλος του φόβος (Photos)
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη ερωτική απογοήτευση, ο θυμός και ο μεγάλος του φόβος (Photos)

Η Κατερίνα Παπαγεωργίου διεισδύει στα παιδικά χρόνια του Γρηγόρη Αρναούτογλου μέσα από το βιβλίο της «Back to School».

Ένας συλλεκτικός θησαυρός από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, λεύκωμα που εξαντλήθηκε μόλις λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του.

Ο ίδιος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της παιδικής του ηλικίας. Πότε ήταν η πρώτη φορά που αυθαδίαζε στους γονείς του; Πότε ερωτεύτηκε για πρώτη φορά και άλλα τέτοια.

Η πρώτη αυθάδεια:
Δώδεκα χρονών, εκνευρισμένος που η μητέρα μου αρνιόταν να μου κάνει ένα χατίρι, γύρισα και της είπα πως είναι κακιά. Ακολούθησε μια «ξεγυρισμένη» σφαλιάρα από τον πατέρα μου, που ήταν πάντα αυστηρός. Από την τσαντίλα μου είχα ρίξει τότε το κλάμα της ζωής μου, πόσο μάλλον που από παιδί δεν έκρυβα τα συναισθήματά μου. Παρ' όλα αυτά, είχα δικαιολογήσει μέσα μου τον πατέρα μου, γιατί πάντα πίστευα πως η αυστηρότητα χρειάζεται στη διαπαιδαγώγηση για να μαθαίνεται ο σεβασμός.

Πρώτη ερωτική απογοήτευση:
Στα δεκαεννιά μου από ένα κορίτσι που με περνούσε τέσσερα χρόνια. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτερες μου! Εγώ ήθελα να την παντρευτώ καινά κάνουμε οικογένεια, εκείνη προτιμούσε να χωρίσουμε! Μεγάλο πλήγμα τότε για μένα.

Ο μεγάλος θυμός: Θύμωνα πολύ με εκείνους που αθετούσαν τον λόγο τους. Για μένα η καλύτερη υπογραφή μου ήταν πάντα ο λόγος μου, αυτό μου έμαθε ο πατέρας μου από τότε που ήμουν παιδί. Ο λόγος μου πάνω απ' όλα.

Σκασιαρχείο: Έκανα τόσα σκασιαρχεία, όσα μου επέτρεπε το όριο των δικαιολογημένων και αδικαιολόγητων απουσιών.

Φόβος: Φοβόμουν πολύ το σκοτάδι και τον τροχό στον οδοντογιατρό

Ψευδώνυμο: Είχα διαλέξει να με λένε οι φίλοι μου για συντομία GAS, από τα αρχικά του ονοματεπώνυμού μου και της λέξεις Stark που στα γερμανικά σημαίνει «δυνατός»

Τι δεν μου άρεσε πάνω μου: Τα κιλά μου και η μύτη μου.

Πηγή Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved