Ελισάβετ Μουτάφη: Τα πρώτα της βήματα στο σχέδιο μόδας και η υποκριτική (Photos)
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Τα πρώτα της βήματα στο σχέδιο μόδας και η υποκριτική (Photos)

Ξαφνικά, που για την Ελισαβέτ Μουτάφη και για όσους την γνωρίζουν καλά δεν ήταν και τόσο ξαφνι­κό, αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά και επαγγελματικά με το σχέδιο μόδας και να ακολουθήσει τα βήματα του θείου της και διάσημου σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου και της μαμάς της

Πώς πήρες αυτήν την απόφαση;
«Για να είμαι ειλικρινής, από μικρή ήμουν μεταξύ της υποκριτικής και του σχεδίου μόδας. Η μόδα πάντα ήταν μέσα στην οικογένεια μου. Ο θείος μου και η μαμά συνεργάζονται χρόνια. Μου άρεσε. Είναι μια τέχνη και η μόδα και ειδικά η υψηλή ραπτική. Από μικρή πάντα ήμουν εκεί. Στο ατελιέ, στις επιδείξεις, έβλεπα, χάζευα, έτρεχα. Φυσικά δεν ήταν θέμα οικογένειας μόνο γιατί εάν δεν ήθελα, δεν θα ήμουνα Από πιτσιρίκα θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι κοντά τους, να τρέχω στα παρασκήνια, να βοηθάω όποτε χρειαζόταν. Έλεγα πάντα από μικρή, όταν με ρωτούσαν, πως θα γίνω σχεδιάστρια μόδας»


Ωστόσο, σε κέρδισε το θέατρο. «Ναι. Όμως βλέπεις πως τελικά, ενώ με κέρδισε η υποκριτική, ασχολούμαι και με το σχέδιο μόδας τώρα. Κοίτα, θεωρώ πως αυτά τα δύο δεν είναι τελείως διαφορετικά. Η μόδα, τα κοστούμια εντάσσονται και αυτά μέσα στο θέατρο. Ο θείος μου δημιουργούσε πάντα και θεατρικά κοστούμια. Όποτε το ένα είναι μέσα στο άλλο. Δεν είναι εντελώς ξεχωριστά»


Πώς σου έγινε η πρόταση να αναλάβεις και εσύ μαζί με τη μαμά σου το κομμάτι των ρούχων; «Κάποια στιγμή ένιωσα πως το ήθελα πάρα πολύ. Φυσικά δεν υπήρχε και πολύς χρόνος γιατί όταν δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι δύσκολο. Πριν, λοιπόν, από κάποια χρόνια είχα πάθει υπερκόπωση λόγω δουλειάς. Είπα, λοιπόν, ότι θα πρέπει λίγο να χαλαρώσω, θα συνεχίσω μεν τη δουλειά μου, αλλά με ένα μέτρο. Εδώ και δυο - τρία χρόνια το έχω χαλαρώσει το πράγμα. Δεν κάνω για παράδειγμα και θέατρο και τηλεόραση μαζί. Μέσα, λοιπόν, σε αυτό το διάστημα, μιλήσαμε με τον θείο μου και είπαμε πως θέλουμε σιγά- σιγά και τυπικά (γιατί στην ουσία είμαι μέσα) να μπαίνω μέσα στην επιχείρηση, να ξέρει και ο κόσμος πως είμαι δίπλα του, τον ακολουθώ, είμαστε μαζί, με γάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση εκτός από τον θείο μου, έπαιξε και ο άνδρας μου και η μαμά μου γιατί κάναμε μια πολύ σοβαρή κουβέντα όλοι μαζί για αυτό το θέμα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, πως μαζί με τη μητέρα μου θα είμαι και εγώ στο κομμάτι των ρούχων. Να αρχίσω να σχεδιάζω και εγώ με τη σειρά μου ρούχα. Οπότε, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να ξεκινάω τώρα μαζί του. Να μαθαίνω μαζί του και να μπορέσω με τη σειρά μου να το εξελίξω όλο αυτό. Είμαστε ήδη στις διαδικασίες να ξεκινήσουμε παρέα καινούργια πράγματα»

Ελισάβετ υπάρχει περίπτωση, να φύγεις από την υποκριτική; «Όχι βέβαια. Καμία. Πάντα το θέατρο, η τέχνη της υποκριτικής θα υπάρχει για εμένα, απλώς θα προσπαθήσω να καταφέρω να συνδυάσω και τα δύο. Αυτή είναι και η μεγάλη μου ευτυχία», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved