Ελισάβετ Μουτάφη: «Ναι! Πραγματικά με τον Μάνο ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια» (Photos)
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ναι! Πραγματικά με τον Μάνο ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια» (Photos)

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Μπορεί, όπως η ίδια παραδέχεται να μην είναι κοκέτα, ωστόσο σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τη μόδα αλλά και για τη σχέση με τον άντρα της, Μάνο Νιφλή.

Μιας που θεωρείς πως τα πάντα είναι εικόνα, δράττομαι και εγώ της ευκαιρίας να σε ρωτήσω πόσο πολύ προσέχεις τη δική σου εικόνα προς τα έξω;


«Δεν είμαι κοκέτα. Δεν είμαι ο τύπος που θα φτιαχτώ, θα βαφτώ για να πάω να ψωνίσω για παράδειγμα. Άλλοι το κάνουν και μπράβο τους. Εγώ όχι. Βγαίνω με τη φόρμα μου για να πάω βόλτα το σκυλί για παράδειγμα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι χύμα. Κάποιες φορές που τυχαίνει να με αναγνωρίσουνε περαστικοί λέω μέσα μου «Είμαι έτσι και με γνωρίσανε, με είδαν έτσι οι άνθρωποι» (γέλια). Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που λένε πάντα καλά λόγια. Να 'ναι καλά. Όμως, όταν θέλω να φτιαχτώ γιατί πρέπει να πάω κάπου και έχω τη διάθεση, τότε ναι, θα ασχοληθώ αρκετά με την εμφάνιση μου. Δεν είμαι -όπως καταλαβαίνεις-από τις γυναίκες που από το πρωί μέχρι το βράδυ σκέφτονται τι θα φορέσουν, πως θα βαφτούν. Εκείνες, επαναλαμβάνω, καλά κάνουν. Εγώ είπαμε, είμαι χύμα, είμαι ο εαυτός μου»


Με τον Μάνο, τον σύζυγο σου στο σπίτι είσαι ο «εαυτός» σου; Ρωτάω γιατί ως σχετικά φρεσκοπαντρεμένοι που είστε μπορεί να μην θέλεις να κυκλοφορείς με πιτζάμες στο σπίτι.
«Αναλόγως τι πιτζάμες φοράς! Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο εάν ο σύντροφος σου σε κάνει και σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Στο «επιτρέπει». Με τον Μάνο νιώθω πως μπορώ να είμαι 1000% ο εαυτός μου. Μπορώ να του μιλήσω για τα πάντα. Να εκφραστώ αυθόρμητα. Δεν σου κρύβω πως δεν έχω κάποιο θέμα με τον εαυτό μου. Τον αγαπάω και μου αρέσει και είναι βασικό αυτό για έναν άνθρωπο, θέλω επίσης να σου πω πως σημαντικότατο σε μια σχέση είναι να θαυμάζεις τον σύντροφο σου όπως και εκείνος εσένα και αυτός ο αμοιβαίος»


Ο θαυμασμός υπάρχει μεταξύ μας. Η μεταξύ σας γνωριμία αληθεύει πως ήρθε μέσα από ένα ραντεβού που ο Μάνος επιδίωξε;
«Μεγάλη και όμορφη ιστορία. Ο Μάνος είχε εκφράσει την επιθυμία στον συνάδελφο σας δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, με το οποίον συνεργάζονται, πως ήθελε να με γνωρίσει. Ο Βασίλης, λοιπόν, είπε στη Μαρίνα Ασλάνογλου, να κανονίσουμε όλοι μαζί να βγούμε. Να μου το πει δηλαδή εκείνη με τον άνδρα της .Έτσι και έγινε. Βγήκαμε ραντεβουδάκι»


Έρωτας με την πρώτη ματιά; «Ναι! Πραγματικά με τον Μάνο ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια μου άρεσε από την πρώτη στιγμή το πόσο κύριος και σοβαρός ήταν, αλλά και με πολύ χιούμορ»


Και η πρόταση γάμου πώς έγινε; «Ήταν έκπληξη. Είχα τα γενέθλια μου, είχαμε καλέσει κόσμο στο σπίτι, τρώγαμε, χορεύαμε και κάποια στιγμή πριν βγάλει ο Μάνος την τούρτα, σταμάτησε την μουσική, γονάτισε, μου έδωσε ένα δαχτυλίδι και μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του. Ήταν πολύ ρομαντική στιγμή και ο ίδιος είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός ως άνθρωπος»


Είναι πολύ σπουδαίο Ελισάβετ το γεγονός πως τα δύο παιδιά που έχει ο Μάνος από τον πρώτο του γάμο τα έχεις «αγκαλιάσει» με πολύ αγάπη και στοργή. Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να «χτιστεί» η σχέση που σήμερα έχετε;
«Τα αγαπάω σαν δικά μου. Είναι δυο υπέροχα πλάσματα. Η Κωνσταντίνα και η Ισιδώρα. Νομίζω πως εκτός από εμένα, έπαιξε μεγάλο ρόλο το πως το διαχειριστήκαν, ο Μάνος καταρχάς και φυσικά η μαμά τους, η οποία είναι μια εξαιρετική μαμά. Ήταν πολύ σημαντικό το πως τα παιδιά θα αντιμετωπίσουν μια νέα γυναίκα. Δύο κορίτσια μάλιστα και σε μία ηλικία προεφηβείας.

Τα παιδιά είναι μεγαλωμένα εξαιρετικά. Είναι τρυφερές και υπέροχες και τους έχω τρομερή αδυναμία. Η σχέση μας χτίστηκε πάνω σε γερές βάσεις, σιγά -σιγά με σεβασμό και αγάπη. Ποτέ δεν με φόβισε το γεγονός ότι ο μέλλοντας σύζυγος μου έχει δύο παιδιά και εγώ δεν έχω εμπειρία παιδιών. Όλα κύλησαν πολύ όμορφα και έχουμε υπέροχη σχέση μεταξύ μας», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved