Μιχάλης Μαρίνος: «Νομίζω ότι η λέξη «μόδα» αδικεί οποιαδήποτε τηλεοπτική δουλειά» (Photos)
Showbiz

Μιχάλης Μαρίνος: «Νομίζω ότι η λέξη «μόδα» αδικεί οποιαδήποτε τηλεοπτική δουλειά» (Photos)

Για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Μιχάλη Μαρίνο μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σχέση του με το χρήμα, αν θα ήθελε να παίξει κι εκείνος στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το αν έχει καταφέρει να κάνει φιλίες στο χώρο.


Ανήκεις και εσύ στους ηθοποιούς που θα ήθελαν να παίξουν στις «Άγριες Μέλισσες»; Όλοι λένε ότι θα ήθελαν. Είναι μια μόδα για τους ηθοποιούς; Για τον κόσμο μάλλον είναι...
«Νομίζω ότι η λέξη «μόδα» το αδικεί, αδικεί οποιαδήποτε τηλεοπτική δουλειά. Είναι μια δουλειά που άγγιξε τους τηλεθεατές, η μόδα έχει μια έννοια λίγο «το φόρεσα, μου πήγε»... Αλλά αφού με ρωτάς νομίζω ότι εγώ ποτέ δεν είπα «θα ήθελα να παίξω αυτό ή εκείνο». Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πάντα είναι να βρεθώ είτε τηλεοπτικά, είτε θεατρικά με ομάδες με ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να συντονιστώ και να εξελιχθώ και να περάσω ωραία»


Η σχέση σου με το χρήμα ποια είναι; «Κάκιστη! Είμαι σπάταλος σε γενικές γραμμές, βέβαια έχω την αίσθηση ότι το χρήμα δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά το μέσο για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα που μας ευχαριστούν κα: να ζήσουμε ωραία τη ζωή μας. Τι σε ευχαριστεί, να φας σε ένα καλό εστιατόριο ένα φαγητό, να αγοράσεις ρούχα; Να το κάνεις. Να μοιράσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα; Να το κάνεις. Είμαι σπάταλος σε μικροπράγματα, όχι με την έννοια του να κάνω υπερβολές. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να αγοράσω ένα ακριβό αυτοκίνητο, δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα πολύ ακριβά ρούχα ή να έχω ένα πανάκριβο σπίτι. Αν θέλω να κάνω ένα ταξίδι, που είναι και η μεγάλη μου αγάπη, θα το κάνω θα είναι όμως μέσα σε ένα μπάτζετ συγκεκριμένο, χωρίς ακρότητες»


Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία και μπορείς να χειρίζεσαι τα πράγματα με αποτελεσματικό τρόπο για σένα;
«Δεν έχω κάνει ποτέ μου ψυχοθεραπεία ποτέ μου, δεν είμαι αρνητικός για ανθρώπους που ενδεχομένως το κάνουν και το χρειάζονται. Δεν έτυχε γιατί με έναν τρόπο μάλλον κατάφερα να ρυθμίσω τα θέματα που θα μπορούσαν να με οδηγήσουν σε μια ψυχοθεραπεία με έναν τρόπο αποτελεσματικό ώστε να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να φρενάρουμε τις κακοτοπιές και να μη μπερδεύουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Ναι, δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία αλλά έχω καλούς φίλους»


Έχεις και φίλους από τη δουλειά; Με τη Σμαράγδα Καρύδη -ας πούμε- τι σχέση έχετε σήμερα;
«Με τη Σμαράγδα Καρύδη έχουμε άριστη σχέση και είμαστε πολύ αγαπημένοι χρόνια τώρα από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Είναι ένας πολύ αγαπημένος, δικός μου άνθρωπος. Έχω, όμως και φιλίες από το Πανεπιστήμιο, γενικά είμαι ανοιχτός και επιδιώκω με έναν τρόπο να κρατώ και φίλους εκτός δουλειάς, από όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Στο θέμα της φιλίας είμαι τυχερός, επενδύω στους φίλους και στις φίλες, τους αγαπάω. Είμαι πολύ πιστός», λέει ο ηθοποιός στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved