«Η λέξη «έγκωσα» νομίζω πως μου ταιριάζει απόλυτα» (Photos)
Showbiz

«Η λέξη «έγκωσα» νομίζω πως μου ταιριάζει απόλυτα» (Photos)

Σε μια διαφορετική συνέντευξη, που δεν θυμίζει σε τίποτα όσες έχει παραχωρήσει μέχρι σήμερα. 

Δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως «έγκωσε» να του κάνουν ερωτήσεις για τους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου και πως δεν είναι μονάχα η Αλίκη, η Ρένα, ο Δημήτρης και η Τζένη.

Αποκαλύπτει τον λόγο που αρνήθηκε να γράψει τα ένοχα μυστικά τους, ακόμη κι όταν του το ζήτησαν και παραδέχεται πως παραμένει ένας βιοπαλαιστής.


Έχεις κουραστεί να σε ρωτάνε στις συνεντεύξεις σου για τους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου;
«Η λέξη «έγκωσα» νομίζω πως μου ταιριάζει απόλυτα. Έγκωσα από τις συνεχείς ερωτήσεις. Δεν είμαι μονάχα Αλίκη, Ρένα, Δημήτρης, Τζένη... Είμαι πολλά άλλα πράγματα για τα οποία δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ρωτήσουν και να υπογραμμίσουν την επιτυχία τους. Αυτό με ενοχλεί. Σε μια συνέντευξη, ενώ έχω κάνει τις βιογραφίες της Βασιλειάδου, της Λάσκαρη, του Φωτόπουλου, του Κωνσταντάρα, του Ηλιόπουλου, του Κούρκουλου, οι ερωτήσεις γυρνάνε πάντα γύρω από την Αλίκη. Βεβαίως είναι τιμή μου και καμάρι μου. Της χρωστάω πάρα πολλά. Αλλά δεν είμαι μόνο Αλίκη»


Έχεις θέσει βέτο πριν από συνέντευξη ότι δεν θα μιλήσεις καθόλου για την Αλίκη;
«Έχω ζητήσει να μην υπογραμμίσουμε μονάχα αυτό το κεφάλαιο, που βεβαίως είναι πολύ σημαντικό για μένα, αλλά πάντα στο τέλος φωτίζεται μονάχα αυτό»


Ό,τι ήταν να πεις για αυτούς, το έχεις πει; «Όχι, ξέρω πολύ περισσότερα. Έχω γράψει ήδη σαράντα βιβλία, αλλά να είσαι σίγουρος πως ξέρω τα πάντα για αυτούς, οπότε θα μπορούσα να έχω γράψει άλλα τόσα. Κάποια θα τα πάρω μαζί μου και δεν θα τα μάθει ποτέ κανείς. Υπάρχουν άλλα που δεν ξέρει ο κόσμος και είναι είτε χρήσιμα, είτε νόστιμα, είτε χαριτωμένα, αλλά υπάρχουν κι άλλα δυσάρεστα. Είμαι της άποψης πως ο μύθος είναι μύθος και δεν πρέπει να τον κατεβάζουμε από τον θρόνο του. Αυτό δεν είναι άποψη μόνο δική μου, αλλά και του κόσμου. Όταν γινόταν το σίριαλ της Αλίκης, ο κόσμος με σταμάταγε στον δρόμο και μου έλεγε «Κύριε Δελαπόρτα αν έχετε ανακατευτεί, δεν θέλουμε να ξέρουμε άλλα γι' αυτό το ζευγάρι». Από αυτούς τους ανθρώπους θέλω να μείνει ή προσφορά τους και όχι η κρεβατοκάμαρα τους. Ζώντας στα σπίτια τους, για να γράψω τη βιογραφία τους, έβλεπα πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί είναι σαν να προδίδεις έναν φίλο που σ' έχει εμπιστευτεί»

Δεν σκέφτηκες πως αν βάλεις πικάντικες λεπτομέρειες στα βιβλία σου θα πουλήσουν πολύ περισσότερο;
«Γι' αυτό δεν έχω βγάλει τα λεφτά που θα έπρεπε να έχω βγάλει. Με σαράντα τέτοια βιβλία για αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να έχω εξασφαλίσει και τα δισέγγονα ρου. Εγώ δεν έχω εξασφαλίσει καν τη ζωή μου. Είμαι βιοπαλαιστής ακόμα και παλεύω για την επόμενη χρονιά μου. Φαντάσου πως έχω αποσιωπήσει ακόμη και πράγματα που οι ίδιοι θέλανε να ειπωθούν γιατί έπρεπε να τους προστατεύσω. Τους έλεγα «Όταν κάνεις την αυτοβιογραφία σου, μπορείς να γράψεις ό,τι θες!», λέει ο ίδιος στο Grande.

Δες στη gallery ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved