Άγιος Βαλεντίνος: Οι πρωτοσέλιδοι έρωτες στην ελληνική σόουμπιζ που μας απασχόλησαν! (photos)
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Οι πρωτοσέλιδοι έρωτες στην ελληνική σόουμπιζ που μας απασχόλησαν! (photos)

Άγιος Βαλεντίνος: Σήμερα γιορτάζει ο έρωτας και φυσικά τον... υμνούμε με κάθε τρόπο! 

Σήμερα γιορτάζουν τον έρωτά τους πολλά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μάλιστα με ποικίλους τρόπους. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ζευγάρια που είναι πλέον... πρώην και θυμούνται ως μία γλυκιά -ή πικρή σε μερικές περιπτώσεις- ανάμνηση τις προηγούμενες χρονιές. Τότε που τίποτα δεν έδειχνε να σκιάζει την ευτυχία τους και όλα έμοιαζαν μαγικά.

Αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί αλλά ήρθαν άλλες, ακόμα πιο ρόδινες και ευτυχισμένες σε προσωπικό επίπεδο.

Φυσικά, από τα media έχουν καταγραφεί επί ελληνικής επικράτειας αυτοί οι μεγάλοι έρωτες που αν και είχαν άδοξο τέλος, έζησαν... μεγάλες στιγμές στα ταμπλόιντ και τα περιοδικά της χώρας μας. Ποιοι ήταν αυτοί;

Ας τούς δούμε έναν προς έναν και ας υμνίσουμε, έστω και με αυτόν τον τρόπο τον Θεό έρωτα!

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά

Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Φαίη Σκορδά προχωρά τη ζωή της με έναν άλλον άνθρωπο, τον Νίκο Ηλιόπουλο όμως πριν από αυτό έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Λιάγκα.


Οι δύο παρουσιαστές γνωρίστηκαν το 2007 στην εκπομπή «Gala» της Μαρίας Σταματέρη. Ο Λιάγκας έκανε το πρώτο βήμα παρ' όλο που η πρώτη τους επαφή δεν ήταν γεμάτη... καρδούλες και αστεράκια αλλά ένταση και εκνευρισμό.

Τελικά αφέθηκαν στα δυνατά συναισθήματα που τους πλημμύρισαν όταν άρχισαν να γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Στις 20 Ιουνίου του 2010 παντρεύτηκαν και τον Απρίλιο του 2011 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Γιάννης ενώ τον Μάιο του 2014 κράτησαν στην αγκαλιά τους και τον δεύτερο γιο τους.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Γιώργος και η Φαίη και ενώ είχαν χωρίσει τηλεοπτικά, έδωσαν τέλος και στον γάμο τους που κράτησε έξι ολόκληρα χρόνια.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ

Με κάποιο τρόπο αυτά τα δύο ζευγάρια συνδέονται και ο λόγος είναι ότι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αντώνης Ρέμος για μία ολόκληρη δεκαετία γιόρταζαν μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι εποχές αυτές όμως πέρασαν. Η Ζέτα βρήκε αυτό που ήθελε στην αγκαλιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη και ο Αντώνης τη συντροφικότητα και τον έρωτα στο πλευρό της συζύγου του -πλέον- Υβόννης Μπόσνιακ.

Ο Αντώνης και η Ζέτα είδαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους τον έρωτά τους κρεμασμένο σε μανταλάκια όπως και αργότερα εκείνος με την Υβόννη και εκείνη με τον Μιχάλη.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της χώρας μας και μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι μόνο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για τον Ρέμο και τη σύζυγό του αλλά και η ομορφότερη μέρα της ζωής τους μιας πριν από πέντε χρόνια ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ελένη.

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος-Μάκης Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη έζησε με τον Γιάννη Λάτσιο δώδεκα υπέροχα χρόνια και απέκτησαν μαζί τρία αγγελούδια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Απριλιου το 2001 και μετά από ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, στις 30 Νοεμβρίου 2002, ο Άγγελος, το δεύτερο παιδί τους, η Λάουρα γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2005 και η μικρότερη κορούλα τους στις 27 Ιανουαρίου 2007. Τα τελευταία χρόνια ήρθαν στο φως ουκ ολίγες φωτογραφίες του ζευγαριού που έδειχναν ότι περνούσαν πραγματικές οικογενειακές στιγμές ευτυχίας. Ποιος όμως θα περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια ευτυχίας το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz θα χώριζε και το 2010 θα έβγαζε επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό του;


Λίγο καιρό μετά, στον απόηχο του διαζυγίου Μενεγάκη-Λάτσιου, έβλεπε τα φώτα της δημοσιότητας η νέα σχέση της παρουσιάστριας με τον Μάκη Παντζόπουλο. Άνοιξε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της και είχε για θεατές όλους εμάς που παρακολουθούσαμε σε κάθε φωτογραφικό κλικ τον έρωτά τους. Το ζευγάρι απέκτησε ακόμα ένα παιδί, τη μικρή Μαρίνα ενώ παντρεύτηκε και κάτω από άκρα μυστικότητα κρατώντας τα media και τους φωτογράφους μακριά.

Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ-Βλάσσης Μπονάτσος-Κώστας Σπυρόπουλος

Η προσωπική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, υπήρξε από την αρχή... πρωτοσέλιδο! Έχουν χυθεί... τόνοι μελανιού για τον θυελλώδη έρωτα της Αλίκης με τον Δημήτρη της αλλά και το άδοξο τέλος του γάμου αυτού.

Η Αλίκη έλεγε συχνά, όπως θυμούνται οι φίλοι της πως δεν την απασχολεί η δημοσιότητα, αρκεί να αναφέρουν σωστά το όνομά της. Και το είχε καταφέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της για τους εκάστοτε συντρόφους της και γι' αυτό η σχέση της τη δεκαετία του '80 με τον Βλάσση Μπονάτσο αλλά και προς το τέλος της ζωής της με τον πολύ νεότερό της Κώστα Σπυρόπουλο, αποτελούσαν πάντα ωραία τροφή για τα περιοδικά της εκάστοτε εποχής.

Τζένη Καρέζη-Κώστας Καζάκος

Αν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν το ένα ζευγάρι που απασχολούσε τα media, το δεύτερο ήταν σίγουρα η Τζένη Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο.

Το ζευγάρι είχε δει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης του, του έγγαμου βίου του και της απόκτησης του γιου τους Κωνσταντίνου τη ζωή του να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Ανδρέας Παπανδρέου-Δήμητρα Λιάνη

Στις 13 Ιουλίου 1989 ο 70χρονος -τότε- Ανδρέας και η 35χρονη Δήμητρα παντρεύονταν στην Πολιτεία, αφού πλέον είχε εκδοθεί το διαζύγιο με τη Μαργαρίτα. Τα... σκάνδαλα -γιατί έτσι έφταναν για την εποχή στο κοινό- δηλαδή όσα αφορούσαν στην προσωπική ζωή του τότε πρωθυπουργού της χώρας, έδιναν και έπαιρναν και η Δήμητρα Λιάνη είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα. Φυσικά ο έρωτάς τους αλλά και η ζωή τους μετά τον γάμο τους, είχαν πάντα μία θέση στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και των εφημερίδων της εποχής.

Ρούλα Κορομηλά-Πάνος Μιχαλόπουλος-Στέφανο Σαρτίνι

Από τη στιγμη που η Ρούλα Κορομηλά κατέκτησε τον κόσμο της τηλεόρασης, αυτομάτως έγινε και η αγαπημένη των media. Ο γάμος της με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο αλλά και αργότερα η σχέση της με τον σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι με τον οποίο αρχικά κρύβονταν, έγινε πολλές φορές αγαπημένο θέμα σε κοσμικές στήλες και όχι μόνο.

Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας-Λάμπης Λιβιεράτος-Κώστας Φραγκολιάς

Άλλη αγαπημένη persona των media υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- η Άννα Βίσση όχι μόνο μετά το διαζύγιό της από τον Νίκο Καρβέλα αλλά και από την εποχή που ήταν ακόμα οικογένεια με την κόρη τους Σοφία.

Φυσικά, μετά το διαζύγιο, το ενδιαφέρον των media έγινε ακόμα πιο έντονο, ειδικά όταν η Άννα Βίσση απέκτησε σχέση με τον αρκετά χρόνια μικρότερό της Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και με τον επίσης μικρότερό της Κώστα Φραγκολιά.

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Αν δεν υπήρξε πρωτοσέλιδος έρωτας αυτός ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, τότε ποιος υπήρξε;

Το ζευγάρι είναι πάνω από 15 χρόνια μαζί και μετά από πολλά χρόνια σχέσης, απόκτησης τεσσάρων παιδιών και αμέτρητα δημοσιεύματα που άλλοτε τούς ήθελαν να παντρεύονται, να χωρίζουν και να επανασυνδέονται, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017 παρουσία καλών φίλων και συγγενών.

Τόλης Βοσκόπουλος-Ζωή Λάσκαρη-Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη έζησαν έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες στην ιστορία της ελληνικής σόουμπιζ με εκατέρωθεν δημόσιες ερωτικές εξομολογόσεις για την ευτυχία που βίωναν τότε. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του και πολλά χρόνια μετά, ξανασυναντήθηκε σαν να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα ανάμεσά τους. Οι δύο σταρ συναντήθηκαν και τα είπαν σαν δύο καλοί φίλοι καθώς ποτέ δεν έπαψαν να σέβονται και να εκτιμούν ο ένας τον άλλον καλλιτεχνικά.

Όσο για τον έρωτα του Άρχοντα του ελληνικού πενταγράμμου με την Άντζελα Γκερέκου, υπήρξε και αυτός πρωτοσέλιδος μιας και ο Έλληνας τροβαδούρος από τον έρωτά του για εκείνη τραγούδησε μέχρι και τραγούδι για τα μάτια της.

Παντρεύτηκαν πριν από 23 χρόνια και συνεχίζουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved