Κατερίνα Διδασκάλου: «Ο γιος μου δε με παρακολουθεί στην τηλεόραση» (Photos)
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Ο γιος μου δε με παρακολουθεί στην τηλεόραση» (Photos)

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρίσκεται τριάντα τρία χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και έχει υποδυθεί δεκάδες ρόλους.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για το αν έχει… μισήσει ηρωίδα της ή τις αγαπά όλες, για την προσωπική ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στον άντρα της ζωής της, τον 20χρονο γιο της.

Βρίσκεις τον εαυτό σου μέσα στους ρόλους σου;
«Τις διαχωρίζω τις ηρωίδες μου από τη ζωή μου. Επειδή συνήθως παίζω δραματικά πράγματα, δεν θέλω να βάζω καθόλου αντίκρισμα δικών μου ανθρώπων».

Έχεις «μισήσει» ηρωίδα ή τις αγαπάς όλες;
«Τις ηρωίδες τις αγαπάς όλες, γιατί μπαίνεις στη ζωή τους και πρέπει να τις υποστηρίξεις. Εννοείται ότι αγαπάω όλες τις ηρωίδες που υποδύομαι και γράφω βιογραφία για αυτές, γιατί αυτό βοηθάει και στις διαφοροποιήσει στην ερμηνεία, κάθε φορά. Αναμφισβήτητα, φέρουν μέσα τους στοιχειά δικά μου, αλλά πρέπει να δεις το περπάτημα της κάθε ηρωίδας, τη φωνή, τις μικρές αποχρώσεις που μπορεί να έχει, τον τρόπο που στέκεται, που μιλάει».

Πώς τα προλαβαίνει όλα αυτά, δεδομένου ότι έχεις και δύο τηλεοπτικές σειρές που εμφανίζεσαι;
«Το σίριαλ «Άγριες μέλισσες» είναι φέτος για μένα ένα δώρο ακόμη, αν και η επιστροφή μου στην τηλεόραση σηματοδοτείται με τη σειρά «Έτερος εγώ», με τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια που έγινε πέρυσι στην Cosmote και τώρα την πήρε το Star. Αυτές οι δύο δουλειές σηματοδοτούν μια τηλεοπτική άνοιξη».

Αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο ή γενικότερα στην τηλεόραση;
«Το λέω γενικότερα».

Η μυθοπλασία επανήλθε στην ελληνική τηλεόραση, ανέκαμψε και θύμισε παλαιότερες εποχές, σίκουελ ήρθαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αρκετές σειρές, αλλά δεν είχαν όλες την ίδια τύχη, δεν πήγαν... παρακάτω.
«Αυτά πάντα συνέβαιναν, δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά το να υπάρξει μια τέτοια σειρά, μιας τέτοιας αισθητικής φέτος, αναμφισβήτητα, είναι ένα πολύ καλό δείγμα ότι τα πράγματα αρχίζουν να ξανακινούνται».

Η προσωπική σου ζωή πώς κυλάει;
«Αυτόν τον καιρό είμαι μόνη μου, δεν έχω καθόλου καιρό, ειλικρινά, είμαι κατάκοπη κι ευγνωμονούσα. Στο σπίτι μένω με τον άντρα της ζωής μου, το γιο μου, τον Διόνυσο, που τώρα είναι 20 χρονών».

Πώς είναι η συμβίωση σας στο μεγάλωμα του;
«Είναι αυστηρός, είναι αλήθεια, για τα προσωπικά μου δεν ρωτάει πολύ, νιώθω ότι τα παρακολουθεί διακριτικά και υπόγεια. Καμιά φορά μου μεταφέρει κάποιες κουβέντες όπως «Οι φίλοι μου βλέπουν το σίριαλ '"Αγριε5 μέλισσες"» ή «Ο νονός είπε ότι είσαι πολύ καλή στο 'Έτερος εγώ"». Τον ρωτάω: «Εσύ τα έχεις δει;» κι εκείνος μου απαντάει; «Όχι».

Δεν σε παρακολουθεί στην τηλεόραση;
«Όχι, ο γιος μου δεν με παρακολουθεί στην τηλεόραση, για εκείνον είμαι η μαμά του, μ' έχει μια ζωή, να κάθεται να με βλέπει και στην τηλεόραση; Άσ' το καλύτερα.Ευγνωμονώ γι' αυτά που έχω, εύχομαι για υγεία και για δουλειά μέχρι το τέλος».

Θέλεις να περάσεις όλη σου τη ζωή επάνω στο θεατρικό σανίδι, μέχρι το τέλος;
«Ναι, θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή επάνω στο θεατρικό σανίδι, μέχρι το τέλος, εξελισσόμενη να κάνω καινούργια πράγματα που αντιπροσωπεύουν και τις καινούργιες ηλικίες που έρχονται», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved