Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα καλύτερα λόγια τα ακούω από γυναίκες» (Photos)
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα καλύτερα λόγια τα ακούω από γυναίκες» (Photos)

Η Κατερίνα Διδασκάλου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και γοητευτική γυναίκα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όσα της λένε οι νεότερης ηλικίας θαυμαστές της, για το φλερτ, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά «Άγριες μέλισσες», στην οποία πρωταγωνιστεί.

-Οι νεότερης ηλικίας θαυμαστές τι σου λένε;
«Από τις γυναίκες ακούω τα καλύτερα, οι γυναίκες μου λένε υπέροχα λόγια. Όταν είσαι γυναίκα ηθοποιός η μεγάλη σου δύναμη είναι να σε αγαπούν οι γυναίκες και τις ευγνωμονώ για την αγάπη τους, που γεμίζουν το θέατρο, που διαλέγουν να με δουν στην τηλεόραση, όπως και τους άντρες φυσικά, εννοείται».

-Με το φλερτ που δεν έχει... ηλικία τι γίνεται;
«Είναι αλήθεια αυτό που λες, το φλερτ δεν έχει ηλικία. Το φλερτ είναι εποχές-εποχές κι αυτό τυχαίνει, δεν είναι πάντα το ίδιο».

-Εσύ, ως γοητευτική γυναίκα, δεν έχεις ηλικία.
«Ο ηθοποιός έχει ηλικία. Το θέμα είναι να τη δέχεται ωραία. Επίσης, το θέμα με την ηλικία είναι να εξελισσόμαστε προς τα πάνω, να γινόμαστε καλύτεροι ηθοποιοί, καλύτεροι άνθρωποι, αυτό είναι μεγάλο κέρδος».

-Ποια είναι η αντίδραση σου στο φλερτ ανάλογα με την ηλικία, καθώς σε φλερτάρουν και άντρες μικρότερης ηλικίας;
«Το θέμα είναι να έχεις το γνώθι σ' αυτόν, να ξεχωρίζει τα πράγματα. Είναι φυσικό οι άνθρωποι, τα νέα παιδιά, να βλέπουν περισσότερο την περσόνα που παρακολουθούν στην τηλεόραση, στο θέατρο, λίγοι με πλησιάζουν ως Κατερίνα».

-Το φλερτ από νέους άντρες είναι κάτι που σε αναζωογονεί;
«Έχω αποφασίσει να ζω χωρίς φόβο. Όταν κάποιος είναι ευγενής και με πλησιάζει ευγενικά, μου λέει δύο καλά λόγια, είναι πάντα ευχάριστο, εννοείται. Από εκεί και πέρα έχεις το γνώθι σ' αυτόν και με τη σοβαρότητα που κουβαλάς ως άτομο το αντιμετωπίζει αντίστοιχα».

-Τι γίνεται στο σίριαλ «Άγριες μέλισσες»;
«Η Μελίνα Τσαμπάνη κάνει μια εξαιρετική δουλειά, καθώς είναι ένα σενάριο που δεν υποτιμά τη νοημοσύνη του κοινού, έχει γρήγορη πλοκή...»

-Επίσης έχει έντονο το ερωτικό στοιχείο...
«Με έντονο το ερωτικό στοιχείο όπως επίσης το θανατικό. Αυτές είναι οι δύο δυνάμεις που διέπουν τη ζωή μας, ο έρωτας και ο θάνατος. Είναι ιδιοφυές το ότι έβαλε από το πρώτο επεισόδιο ένα τόσο μεγεθυμένο γεγονός, το οποίο γνωρίζει το κοινό τι έχει συμβεί και δεν το ξέρουν οι ήρωες. Δεν είναι τυχαίο που το συγκρίνουν με το σίριαλ «Το νησί». Κάνουμε μαραθώνιο ποιότητα, γιατί είμαστε αναγκασμένοι να βγάζουμε ένα επεισόδιο σε περίπου μιάμιση μέρα, σε σχέση με το «Νησί», που έκανε 26 επεισόδια σ' ένα χρόνο γύρισμα».

-Γυρνώντας στο σπίτι σου, όταν κάθεσαι στον καναπέ σου, ποια είναι η πρώτη σκέψη σου για το τέλος της μέρας;
«Ευγνωμοσύνη κι ευχαριστία, λέω «ευχαριστώ». «Κουτάκια» στο μυαλό μου δεν είχα ποτέ, απλώς είναι το αυτονόητο, γιατί μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω όταν 33 χρόνια πια με ζει μόνο αυτή η δουλειά, που ήταν το όνειρο των 15 μου χρόνων. Η φύση μέχρι αυτή τη στιγμή μου έχει χαρίσει υγεία, τα παιδιά μου είναι υγιή και ισορροπημένα. Προσπαθώ να μην έχω προσδοκίες και να αφήνω τα "πράγματα, με τις μικρές και μεγάλες εκπλήξει που μας επιφυλάσσει η ζωή, να έρχονται μόνα τους», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved