Κωνσταντινίδου: «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με την κόρη μου τώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα»
Showbiz

Κωνσταντινίδου: «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με την κόρη μου τώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρώτα απ' όλα είναι αυστηρή με τον εαυτό της και μετά με τους άλλους.

Η ηθοποιός μίλησε για την καινούργια κινηματογραφική ταινία που πρωταγωνιστεί, για την κόρη της, Μαρία, που ακολουθεί επαγγελματικά το χώρο της υποκριτικής και δηλώνει ότι προς το παρόν δεν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.

Το ότι η κόρη σας, Μαρία Χάνου, ασχολείται με την υποκριτική ήταν «φυσικό επόμενο», κατά μια έννοια, λόγω των γονιών της, που ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο;
«Έχω πολλούς φίλους που τα παιδιά τους δεν έχουν γίνει ηθοποιοί. Η Μαρία έγινε ηθοποιός, γιατί ήταν να γίνει».

Έχει συνεργαστεί με τον πατέρα της, Ταξιάρχη Χάνο. Εσείς θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί της;
«Δεν έχω συνεργαστεί με την κόρη μου. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της τώρα, που πατάει τα πρώτα της βήματα, καθόλου, δεν το θέλει κι εκείνη, αυτός είναι δικός της δρόμος. Αν τύχει να γίνει μια συνεργασία που είναι απαραίτητη αργότερα... Δεν έχω καμιά βαθιά επιθυμία να συμβεί, όχι, πιο πολύ μου αρέσει να είμαι απ' έξω και να τη βλέπω. Πήγα και την είδα πρόσφατα στην παράσταση «Το σύστημα του Πόντζι» στο θέατρο «104» και μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι το τρίτο έργο που ανεβάζουν με την ομάδα που έχουν όλα τα παιδάκια που έχουν ξεκινήσει μαζί από τη Θεσσαλονίκη, από το Κρατικό θέατρο, και καμαρώνω που τους βλέπω. Δεν έχω κανένα λόγο, δεν με νοιάζει να συνεργαστώ με την κόρη μου».


Είστε αυστηρή στην κριτική σας προς εκείνη ως μητέρα, αλλά και ως επαγγελματίας ηθοποιός;
«Είμαι αυστηρή στην κριτική μου ως επαγγελματίας, δεν μπορεί να γίνει αυτό ξεχωριστά από την ιδιότητα-μου ως μητέρα. Είμαι αυστηρή ακόμα και με μένα, με την έννοια της μεγαλύτερης προσέγγισης, ο καθένας όπως μπορεί πάει, αλλά μιλάω για το απόλυτο, δεν μπορείς να το κάνεις... περίπου, αφού μπορείς καλύτερα, καντο καλύτερα. Το παιδί μου, τα ανίψια μου, οι αγαπημένοι μου φίλοι, που είναι και συνάδελφοι, ξέρουν και λένε: «Οχ, τώρα θα μιλήσει η Ελισάβετ... για πες μας Ελισάβετ...». Δεν το κρατώ για να το πω ωραία... θα πω: «Μέτριο».

Είστε το ίδιο αυστηρή και με τον εαυτό σας;
«Εννοείται πως είμαι το ίδιο αυστηρή με τον εαυτό μου, πρώτα από εκεί ξεκινάω. Δεν είναι αρνητικό το να πεις στον άλλο ότι δεν ήταν καλός σε κάποιο σημείο, δεν θα του πω ότι είναι χάλια. Δεν θα πω κάτι σε κάποιον που δεν μπορεί να το ακούσει, δεν είμαι... τσεκουράτη».

Επαγγελματικά τι έρχεται για εσάς;
«Ξεκινήσαμε πριν από λίγες μέρες στο Εθνικό θέατρο με το έργο «Μακμπέθ», είναι μια παράσταση στην οποία συμμετέχω. Η ταινία που έκανα, το «Ciao Italia», είναι ταινία ψυχής και αυτό είναι ωραίο, είναι ταινία δικιά μας, όλων μας, την αγαπάω, όπως θα την αγαπήσει και ο κόσμος σαν να είναι δικιά του. Υπάρχουν συζητήσεις που κάνω για πράγματα που δεν έχουν κλείσει και προς το παρόν δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, δεν είναι σίγουρα για να σας τα πω», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved