Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της Ανθένια γίνεται ενός έτους και αυτές είναι οι πιο όμορφες φώτο της!
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της Ανθένια γίνεται ενός έτους και αυτές είναι οι πιο όμορφες φώτο της!

Η Βασιλική Ανδρίτσου γέννησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η κορούλα της σήμερα γίνεται ενός έτους και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία και ευχήθηκε και δημόσια μέσω instagram «Χρόνια Πολλά» στην μονάκριβη κόρη της!

«Χρόνια σου πολλά κορούλα μου... Να είσαι πάντα γερή ευτυχισμένη φωτεινή ευλογημένη...και εγώ μακάρι να είμαι η μαμά που σου αξίζει...» έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Ανδρίτσου στην ανάρτησή της.

H Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης είδαν τη ζωή τους να αλλάζει τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή, δεν θα ξεχάσουν ποτέ το 2019 που τόσο απλόχερα τους χάρισε την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας του.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είχε αναφέρει λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας της: «Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ».

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, ο Νίκος Συμεωνίδης βάφτισαν στις αρχές του Οκτωβρίου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι την κορούλα τους και την ονόμασαν Ευανθία και Ιωάννα και τη φωνάζουν Ανθένια.

Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της μικρής Ανθένιας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved