Μαρακάκης – Θωμοπούλου: Λίγο πριν τον πελαργό βόλτα στο κέντρο – Η πιο σικ εγκυμονούσα (Photos)
Showbiz

Μαρακάκης – Θωμοπούλου: Λίγο πριν τον πελαργό βόλτα στο κέντρο – Η πιο σικ εγκυμονούσα (Photos)

Σε λιγότερο από έναν μήνα η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτά τους.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κορούλα τους, η Νίκη Θωμοπούλου διοργάνωσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά baby shower μαζί με τις κολλητές της σε ένα υπέροχο μαγαζί και το υπέροχο γεγονός αποκάλυψαν οι κολλητές της μέσα από τα social media.

Το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τον έρωτα και παρά το γεγονός ότι η Νίκη Θωμοπούλου σε μερικές ημέρες γεννά, δεν σταματά τις βόλτες.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το απίθανο στιλ της εγκυμονούσας.

Η Νίκη Θωμοπούλου σε κάθε της εμφάνιση είναι λαμπερή και κούκλα. Στην πρωινή αυτή της έξοδο, επέλεξε ένα άνετο μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με oversized μαύρο πουλόβερ ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα παλτό μαύρο.

Φυσικά και σε αυτό της την εμφάνιση δεν παρέλειψε να φορέσει τα κοσμήματα της που έκαναν ακόμη πιο ιδιαίτερο το σικ ντύσιμό της.

Δες τους μαζί στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved