H Τάνια Μπρεάζου στο gossip-tv: Το «YFSF», η αλλαγή στο look της κι η γνώμη της για την Λυμπερακάκη
Showbiz

H Τάνια Μπρεάζου στο gossip-tv: Το «YFSF», η αλλαγή στο look της κι η γνώμη της για την Λυμπερακάκη

Απόψε στις 20.45 κάνει πρεμιέρα το «YFSF» για έκτη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 κι η Τάνια Μπρεάζου θα είναι μια από τους διαγωνιζόμενους.

Η τραγουδίστρια που είχε ξεχωρίσει μέσα από το «X Factor» μίλησε στο gossip-tv και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές show μιμήσεων. Ωστόσο, η Τάνια Μπρεάζου έχει αλλάξει αρκετά από την x factor εποχή κι έτσι εξομολογήθηκε πώς συνέβη αυτή η αλλαγή στο look της.

  • Τι έχει να θυμάται από το «Χ Factor» κι αλήθεια θα το ξαναέκανε;
  • Θα ήθελε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision και ποια η άποψή της για τη φετινή μας εκπρόσωπο, Στεφανία Λυμπερακάκη;

-Τάνια πώς είσαι; Σε βρίσκω εντελώς διαφορετική εμφανισιακά.

Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω μεγαλώσει πια. Από τα 18 μέχρι τα 22 υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση. Έτσι συμβαίνει.

-Το look σου είναι τελείως διαφορετικό. Από μελαχρινή πλέον κοκκινομάλλα.

Μου αρέσει να κάνω αλλαγές. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι εύκολα, οπότε θέλω να κάνω αλλαγές στην εμφάνισή μου. Είμαι περίεργη κι εγώ να δω τι άλλη αλλαγή θα κάνω (Γέλια).

-Συμμετέχεις φέτος στο «YFSF» και θέλω να μου μιλήσεις λίγο γι’ αυτό.

Το «Your face sounds familiar» το παρακολουθούσα όλα τα χρόνια που προβάλλεται κι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που συμμετέχω, γιατί για εμένα το show αυτό είναι ένα party. Θέλω να το ζήσω και θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Όταν μου έγινε η πρόταση ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα πολύ. Το συζήτησα με τους συνεργάτες μου, με την οικογένειά μου και ήταν όλοι θετικοί.

-Η κριτική που θα δεχτείς σε αγχώνει ή πας ξεκάθαρα για να παίξεις;

Πάω και για να παίξω και για να περάσω καλά, αλλά εννοείται ότι υπάρχει κι η κριτική επιτροπή που θα μας κρίνει. Σαφώς όλες οι απόχεις κι οι κριτικές είναι δεκτές.

-Πρόκειται για ένα show πολύ απαιτητικό και ο ελεύθερος χρόνος σου θα περιοριστεί. Είσαι έτοιμη γι’ αυτό;

Είμαι πανέτοιμη. Άλλωστε είχα πει από την αρχή ότι θα αφοσιωθώ σε αυτό και θα δώσω ό, τι καλύτερο μπορώ. Θα δουλέψω πολύ γι’ αυτό.

-Είσαι ένα κορίτσι, το οποίο έχει συμμετάσχει και σε αμιγώς μουσικό talent show, στο «X Factor». Τι έχεις να θυμάσαι από την συμμετοχή σου αυτή;

Νοσταλγικά τα θυμάμαι όλα, γιατί ήμουν κι έφηβη κι ήμουν πιο ενθουσιώδης. Το ζόυσα όλο πιο παραμυθένιο. Τώρα είμαι πιο έτοιμη και πιο συνειδητοποιημένη. Οπότε, από το «X Factor» έχω αθώες αναμνήσεις κι ήταν ένα σχολείο για εμένα, όπως κάθε εμπειρία στη ζωή.

-Θα το ξαναέκανες;

Ναι! Και πιστεύω θα ήμουν ακόμη πιο έτοιμη, γιατί κάθε φορά που βλέπω βιντεάκια μου από τότε λέω «ωχ, εκεί μπορούσα και καλύτερα», οπότε πιστεύω ότι αν το έκανα τώρα θα ήμουν ακόμη καλύτερη.

-Έχουμε μπει σε ρυθμούς Eurovision και θέλω να μου πεις αν είναι κάτι που θα ήθελες να σου συμβεί κάποια στιγμή.

Δεν θα έλεγα «όχι». Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα το νιώσω κι εγώ κι οι συνεργάτες μου. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει πιστεύω, οπότε όταν είναι να έρθει θα έρθει μόνο του.

-Τη φετινή μας εκπρόσωπο, Στεφανία Λυμπερακάκη, την έχεις παρακολουθήσει;

Η αλήθεια είναι ότι δεν τη γνώριζα. Την έψαξα όμως και τη θεωρώ πολύ ταλαντούχο πλάσμα και της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία.

Ακούστε και το τραγούδι της στο παρακάτω videoclip...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved