Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ζω μια χαρά και δεν μου λείπει τίποτα από αυτά που εγώ θεωρώ ότι έχουν σημασία»

H Βίκυ Σταυροπούλου σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όταν όμως το κάνει τολμά να ανατρέξει σε στιγμές που παρελθόντος, να θυμηθεί τις δουλειές εκείνες που της έδωσαν «πράγματα» κι άλλες που αρνήθηκε να κάνει ακόμη κι όταν ήταν ζορισμένη οικονομικά.

Η ηθοποιός μιλά στο Down Town, κάνει τον απολογισμό της αποκαλύπτεται…

«Κάνοντας απολογισμό, ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα πράγματα που θα μου έφερναν μόνο οικονομικό κέρδος. Ίσως γι' αυτό και δεν έκανα ποτέ πολλά λεφτά. Δεν λέω ότι έχω στερηθεί, αλλά ό,τι λεφτά πήρα, τα κέρδισα με πολλή δουλειά, χωρίς να κάνω κάποια αρπαχτή. Ακόμη και σε μια φάση που είχα ζοριστεί αρκετά με την Εφορία, αρνιόμουν δουλειές, γιατί αυτά που μου πρότειναν δεν μου ταίριαζαν. Ξέρεις, τη δουλειά που κάνω δεν τη βλέπω σαν κατοστάρι, τη βλέπω σαν μαραθώνιο.

Σαν να μπήκα σε ένα τρένο και να πήρα εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Δεν ξέρεις πού και πότε -θα σταματήσεις, αλλά νιώθεις ευγνώμων που βρίσκεσαι σε αυτήν τη μαγική διαδρομή. Για αυτό, όταν έβλεπα ότι κάτι που μου πρότειναν μπορεί να μου κόστιζε πολύ περισσότερα από αυτά που θα μου έδινε, έφευγα. Ζω από αυτό που κάνω, με αυτήν τη δουλειά μεγάλωσα το παιδί μου και έχω μάθει να είμαι ολιγαρκής όταν πρέπει. Μάλλον λειτούργησα με το ένστικτο.

Αλλά σαφώς και είχα τύχη. Με το που βγήκα από τη σχολή, μου έτυχε το Είσαι το Ταίρι Μου και αμέσως έγινα γνωστή και έρχονταν από παντού οι προτάσεις - όπως συμβαίνει σε όλους όσοι κάνουν ένα επιτυχημένο σίριαλ, και τότε πρέπει να είσαι προσεκτικός. Σκέψου, είμαι 20 χρόνια στη δουλειά και έχω κάνει μόνο τρεις σειρές (σ.α: Είσαι το Ταίρι Μου, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Κάτω Παρτάλι) και δύο τηλεπαιχνίδια, ασχέτως αν ο κόσμος θεωρεί ότι έχω κάνει εκατοντάδες πράγματα. Ζω μια χαρά και δεν μου λείπει τίποτα από αυτά που εγώ θεωρώ ότι έχουν σημασία», είπε η ίδια.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved