Κάτια Ζυγούλη: Για πρώτη φορά εξομολογείται: «Ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω»
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: Για πρώτη φορά εξομολογείται: «Ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω»

Δικό της κανάλι στο Youtube έχει δημιουργήσει η Κάτια Ζυγούλη και μέσα από τις προσωπικές της εξομολογήσεις ανακαλύπτουμε μικρές λεπτομέρειες τόσο για τη ζωή της όσο και για τη συμβίωση της με τον Σάκη Ρουβά.

«Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές, όλα τα έχω κάνει. Αλλά το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι να μην βγάζεις άκρη, γιατί και αν δεν βρεις κάτι θα λες « κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα, με κάποιον άλλο τρόπο επικοινωνεί» και αρχίζεις και ψάχνεις τσέπες μετά», είπε η ίδια μέσα από την εκπομπή της ενώ αυτό που με τίποτα δεν περιμέναμε να ακούσουμε ήταν το δίλλημα της για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά.

«Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές, αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες –γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε – ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια», είπε η ίδια για πρώτη φορά.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved