Showbiz

My Style Rocks: Η Αλεξανδράκη καταγγέλλει: «Έγιναν πράγματα που δεν είδατε, πράγματα στενάχωρα»(Vid)

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Από το Gala της Παρασκευής (14-02) αποχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στην πρώτη της συνέντευξη, το μεσημέρι του Σαββάτου (15-02) μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», το όμορφο μοντέλο δε δίστασε να καταγγείλει πως έγιναν πράγματα τα οποία ποτέ δεν είδε το τηλεοπτικό κοινό, πράγματα, που όπως η ίδια είπε ήταν στενάχωρα ως προς τον τρόπο που την αντιμετώπισαν.


«Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητά μου. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος το να πάω εκεί. Δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στενοχωρεί, γιατί μου είχαν παρουσιάσει αυτό το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο… Μου είπαν από την εταιρία παραγωγής να «φέρε ωραία και ιντριγκαδόρικα concept, όχι βαρετά» και όταν πήγαινα στην κριτική επιτροπή με έκραζαν για τα concept που μου είχαν ζητηθεί…» , είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ένιωσα να με προσβάλουν τα πράγματα που δεν είδε ο κόσμος. Την κριτική την αποδέχομαι. Έγιναν πράγματα που δεν είδατε, πράγματα στενάχωρα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπισαν. Δεν είχα ισάξια συμπεριφορά με τα υπόλοιπα κορίτσια. Πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει από όσο είδα». Δες τη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved