Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη - Τι συμβαίνει με την ηθοποιό; (Photos)
Showbiz

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη - Τι συμβαίνει με την ηθοποιό; (Photos)

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες η Μάρθα Καραγιάννη.

Το πρωί της Δευτέρας ένα μήνυμα στο facebook από την καλή της φίλη και ηθοποιό, Δώρα Ντούμα, προκάλεσε ανησυχία, αφού λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι η ηθοποιός νοσηλεύεται.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε η ίδια.

Σε άλλη ανάρτηση με κοινή φωτογραφία των δυο ηθοποιών, φιλικό πρόσωπό τους έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση υγείας της ηθοποιού.

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους...», έγραψε.

Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει το λόγο που η αγαπημένη ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved