«Τρέχαμε νυχτιάτικα να βρούμε τζατζίκι για την Claudia Schiffer» - Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;
Showbiz

«Τρέχαμε νυχτιάτικα να βρούμε τζατζίκι για την Claudia Schiffer» - Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος ήταν ο άνθρωπος που είχε στα χέρια του τα μεγαλύτερα clubs της πόλης, ενώ σήμερα μπορεί κανείς να τον απολαύσει στο! Privilege!

Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, επιστρέφει και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για την Claudia Schiffer.

Η τελευταία εκδοχή του Mercedes club ήταν το 1993, στο Rex. Εκεί όπου όλο το διεθνές τζετ σετ έδινε το «παρών».

«Ήταν η εποχή των top models. Όλοι οι Έλληνες σχεδιαστές, από τον Κωστέτσο, τους Χάρη και Άγγελο, τον Ασλάνη και τον Πολατώφ, έφερναν σε συνεργασία μαζί μας όλα τα διεθνή μοντέλα.

Oι Naomi Campbell, Cindy Crowford, Christy Turlington, όταν έρχονταν στην Αθήνα, διασκέδαζαν το βράδυ στο Rex.

Ήταν η εποχή που το MTV έπαιζε κάθε μέρα το Freedom του George Michael και είχε γίνει must. Ήταν τότε superstar».

Θυμάται κάποια περιστατικά;

«Ένα βράδυ είχαμε την Claudia Schiffer και, ενώ είχαμε κανονίσει με τον chef να φτιάξει ειδικό μενού, αυτή έπαθε εμμονή τρεις η ώρα το βράδυ και ήθελε να φάει τζατζίκι. Τρέχαμε νυχτιάτικα στον Ζάχο στην Μπιφτεκούπολη να της βρούμε τζατζίκι και της το βάλαμε σε ένα χαμηλό ποτήρι βότκας στο κεντρικό τραπέζι. Εκείνη τη μέρα, επίσης, ήταν η συναυλία των Guns N’ Roses στην Αθήνα και είχε έρθει ο Axl Rose σε ένα άλλο τραπέζι, με την τότε σύζυγο του, τη Stephanie Seymour.

Κάποια στιγμή, χόρευαν όλοι στην πίστα αγκαλιασμένοι και ήταν και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, ο Slash, που έμενε στο Intercontinental και φεύγοντας άφησε το κλειδί του δωματίου του σε μια κοπέλα, η οποία δούλευε στο Bar και της είπε:

"Έλα να με βρεις ό,τι ώρα θέλεις".

Επίσης, τότε ήταν σε άνθηση το μπάσκετ. Ένα βράδυ, είχε έρθει όλη η Εθνική Γιουγκοσλαβίας και μου έλεγε ένας συνεργάτης μου:

"Αυτήν τη στιγμή στην πίστα χορεύουν 5 δισ." Πολλά γίνονταν τότε και ήταν όλα πολύ σημαντικά, αλλά και απολύτως φυσιολογικά. Θυμάμαι τον Πάνο Ζήνα το '91 να βγάζει το γοβάκι της Brigitte Nielsen, που τότε τα είχε με τον Stalone, να το γεμίζει με σαμπάνια και να της το δίνει να πιει.

Θυμάμαι είχε έρθει ο Shaquille O’ Neal και κάθε γουλιά νερό για εκείνον ήταν ένα ολόκληρο μπουκάλι Evian. Θυμάμαι να κάθεσαι στο εστιατόριο του Villa Mercedes και να τρώει δίπλα σου ο Kobe Bryant, ο Kevin Spacey ή ο Stevie Wonder που όταν είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν εκεί κάθε μέρα.

Έζησα πολλές από τις μεγάλες αλλαγές στη διασκέδαση. Από το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, στη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και μετά στον Σημίτη και στην εποχή του Παπαθεμελή.

Ο νόμος Παπαθεμελή είχε φέρει μεγάλη αναταραχή. Ένα βράδυ στο Rex είχαν μπει μέσα τα ΜΑΤ να μας κλείσουν και εγώ που ήμουν στα decks έβαλα από αντίδραση τον εθνικό ύμνο στη διαπασών.

Μου λέει ο αστυνόμος "Κλείσε τη μουσική" και του απαντάω "Δεν ξέρω πώς κλείνει, εγώ είμαι ηλεκτρολόγος εδώ".

Και σηκώθηκε ο κόσμος και τραγουδούσε τον ύμνο και χειροκροτούσε. Τότε ήταν μια Αθήνα σε μεγάλη άνοδο, είχε πλήθος τουριστών, ήταν μητρόπολη της Ευρώπης, ισάξια με το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο. Όλοι οι διάσημοι έκαναν εδώ μια στάση για το lifestyle μας, το ότι ξενυχτούσαμε 7 μέρες τη βδομάδα και πολλές φορές τα μαγαζιά μας έκλειναν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τότε η Αθήνα ήταν ό,τι είναι σήμερα η Μύκονος. Το μέρος όπου έπρεπε οπωσδήποτε να επισκεφθείς αν ήθελες να περάσεις καλά. Σκέψου ότι τα εμπορικά μαγαζιά έκλειναν στις 9:30 το βράδυ και στο Κολωνάκι στις 10. Για αυτό και ο νόμος του Παπαθεμελή δεν μπορούσε να βρει καμία εφαρμογή.

Ποιος θα πήγαινε να ψωνίσει, μετά για φαΐ και μετά να βγει, και μετά να γυρίσει σπίτι του και να πάει να κοιμηθεί; Οι φίλες μου ψώνιζαν και μετά ήθελαν να πάνε σπίτι για να ετοιμαστούν. Έβγαιναν στις 12 και ξαφνικά υπήρχε ένας νόμος που ερχόταν να σε περιορίσει. Είναι σαν να πας τώρα στη Μύκονο καλοκαίρι και να πεις ότι στις 2 το βράδυ θα κλείνουν όλα», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved