Βασίλης Τσιλιχρήστος: Έχει μετανιώσει που δεν έκανε παιδιά και οικογένεια; (Photos)
Showbiz

Βασίλης Τσιλιχρήστος: Έχει μετανιώσει που δεν έκανε παιδιά και οικογένεια; (Photos)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Τσιλιχρήστος σε γνωστό περιοδικό.

Ο ίδιος, μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στο διάλειμμα που έκανε όταν έκλεισε το Villa Mercedes το '12, αποκάλυψε πως 1-2 φορές την εβδομάδα πηγαίνει στη μαμά του για να φάνε μαζί, ενώ μίλησε και για το αν έχει μετανιώσει που δεν έχει παντρευτεί ακόμα και δεν έχει κάνει παιδιά.

«Όταν με την κρίση κλείσαμε το Villa Mercedes το '12, έκανα ένα διάλειμμα.

Γύρισα σχεδόν όλο τον κόσμο παίζοντας μουσική και αυτό μου έκανε καλό. Έκανα μεμονωμένα events σε Λονδίνο, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Κέιπ Τάουν, Ντουμπάι, Κατάρ, Λίβανο, Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Κάιρο, Ρίο ντε Τζανέιρο, γιατί έπρεπε να γεμίσω ξανά από εικόνες, παραστάσεις, έθιμα. Και θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που μπορεί και το κάνει όλο αυτό».

Δεν του αρέσει να του λένε ότι ασχολείται με τη νύχτα, «Προτιμώ να χρησιμοποιώ τη λέξη διασκέδαση», τονίζει. Φέτος, επέστρεψε με το Privilege στο Γκάζι.

«Με τον Ηλία Μαροσούλη, με τον οποίο συνεργάζομαι, είχα συνεργαστεί παλαιότερα στο Rex.

Είδα τον χώρο και τη θέα στον Παρθενώνα και αποφάσισα να επιστρέψω. Το ονόμασα Privilege, γιατί ο Παρθενώνας είναι το προνόμιο των Αθηνών. Και σχεδίασα όλο το μαγαζί έτσι ώστε όπου και να κάθεσαι να έχεις θέα τον Παρθενώνα».

Πώς είναι τώρα που επέστρεψε με νέο μαγαζί έπειτα από 8 χρόνια:

«Πάντα ήταν πρόκληση για μένα να έχω έναν χώρο. Βέβαια, για να σου πω την αλήθεια, είχα καλομάθει τα χρόνια που έλειπα, κάνοντας τη ζωή του πτωχού πλην τίμιου περιπλανώμενου καλλιτέχνη και τώρα η καθημερινότητα κάπως με ξεβολεύει. Αλλά μου αρέσει γενικά να ξεβολεύομαι».

«Προχτές, είχα πάει στη μάνα μου. Μου μαγειρεύει μια-δυο φορές τη βδομάδα και πηγαίνω και τρώω μαζί της και τη βλέπω. Ναι, με ρωτάει αν θα παντρευτώ.

Της λέω: "Μάνα, έχω περάσει την εφηβεία, πρέπει να βρω μια γυναίκα που θα με εμπνεύσει". Ε, με τη δουλειά που κάνω, το θεωρώ λίγο δύσκολο. Δεν εντυπωσιάζομαι πια εύκολα».

Τι μπορεί να τον εντυπωσιάσει;

«Δεν χάνω τον ενθουσιασμό μου. Ίσως η κοινωνική δικτύωση».

Έχει μετανιώσει που δεν έχει κάνει οικογένεια ή ένα παιδί;

«Όχι. Στην τελική εμείς επιλέγουμε. Πιστεύω πως όποιος θέλει να κάνει την υπέρβαση πρέπει να αφιερωθεί πλήρως σε αυτό που κάνει. Εγώ τελικά μάλλον παντρεύτηκα τη δουλειά μου», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved