Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση και αν θα έκανε κάποια αισθητική επέμβαση! (Photos)
Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση και αν θα έκανε κάποια αισθητική επέμβαση! (Photos)

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΙ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε αν είναι σε σχέση, μίλησε γενικότερα για την προσωπική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην ηλικία της και στο αν θα έκανε αισθητικές επεμβάσεις.

– Σε βλέπω ανανεωμένη, ήρεμη, αλλά και με μια ανεξήγητη γλυκύτητα στο πρόσωπό σου, που αποπνέει μια εφηβική ζωντάνια. Τι σου συμβαίνει;

Σε λίγο θα γίνω 48, αλλά αποπνέω μια… άγνοια κινδύνου μάλλον, που εσύ τη χαρακτηρίζεις εφηβική! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι «ευχαριστώ»! Στη ζωή μου είμαι καλά και η αιτία είναι πως παραμένω ακόμα παιδί.

Δεν έχω καμία συναίσθηση ότι ο χρόνος περνάει, γιατί θεωρώ ότι υπάρχει πολύς χρόνος. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή. Ως άνθρωπος έχω έναν πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό φοβερού αυθορμητισμού και άκρατης αναβλητικότητας. Πάντα θα φτάσω χρονικά στο αμήν, αλλά όταν φτάσω, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Αυτό είναι κάτι που με ακολουθεί μια ζωή.

– Τη δεδομένη χρονική περίοδο της ζωής σου είσαι μόνη ή έχεις κάποια σχέση;

Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι σε ένα φλερτ! Μου αρέσει πολύ να φλερτάρω.

– Αφήνεσαι σε ένα φλερτ;

Το θέμα δεν είναι να αφεθώ εγώ, αλλά να τολμήσει ο άλλος.

– Αν δώσεις χώρο, ο άλλος θα τολμήσει…

Θα σου πω ότι είναι μια καλή περίοδος στην προσωπική μου ζωή. Όλοι με ρωτούν αν το 2019, με όλα αυτά που συνέβησαν, ήταν μια κακή χρονιά για μένα και τους απαντώ πως ήταν από τις καλύτερές μου χρονιές. Ήταν μια χρονιά στην οποία έκανα πολλά καινούρια πράγματα, έβαλα νέα δεδομένα και στόχους.

Με κάποιον τρόπο γύρισε το μυαλό μου και άρχισα να καταλαβαίνω πως αυτή η εμμονή με τον έλεγχο, τη δύναμη, τη δημόσια εικόνα και τη σκληρότητα δεν με πάει παρακάτω. Πλέον είμαι πολύ πιο θετική, ήρεμη, προσηνής. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κρατήσει, αλλά αυτή είναι η δική μου κατάσταση.

– Αισθάνεσαι χορτασμένη στην προσωπική σου ζωή;

Καθόλου! Χορτασμένη δεν έχω αισθανθεί από τίποτα. Ένα από αυτά που έχω κάνει και δεν μου συγχωρώ είναι πως εξαιτίας της δουλειάς μου άφησα πολλά πράγματα αλλά και ανθρώπους πίσω. Αυτό το περιβάλλον της δουλειάς αλλά και η αναγνώριση που είχα μέσα από αυτή με έκαναν να νιώθω αρκετά ασφαλής. Γι’ αυτό και στη δουλειά μου ήμουν πάντα αρκετά σκληρή και απόλυτη. Απεναντίας, στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου κάπως χανόμουν και δεν το είχα 100%.

– Προηγουμένως μου είπες την ηλικία σου. Πώς νιώθεις με τον χρόνο που περνά;

Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω και επίσης δεν θεωρώ πως η κάθε ηλικία έχει τις χαρές της. Μέχρι τα 45 έλεγα την ηλικία μου, και μάλιστα με μαγκιά και χαρά. Τώρα, όμως, έχει αρχίσει να μη μου αρέσει. Ορισμένα πρωινά ξυπνάω και κάθομαι και κοιτιέμαι στον καθρέφτη. Με παρατηρώ και χαίρομαι που προς το παρόν το δέρμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, θα σου πω ότι δεν θα ήθελα να ξαναζήσω και να γίνω κάτω από 40 ετών.

– Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση ώστε να βελτιώσεις την εμφάνισή σου;

Δεν έχω τολμήσει ποτέ να κάνω κάτι, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Το αντίθετο. Το ψάχνω, είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved