Επώνυμες παρουσίες στο πιο λαμπερό event για μαλλιά! Δηλώσεις που θα συζητηθούν (video)
Showbiz

Επώνυμες παρουσίες στο πιο λαμπερό event για μαλλιά! Δηλώσεις που θα συζητηθούν (video)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/2/2020) στο Acro μια υπέροχη εκδήλωση με λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της showbiz, αλλά και του hair styling, αφού για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην Ελλάδα η νέα επαγγελματική βαφή CBD3D.

Η εν λόγω εταιρεία καινοτομεί στον χώρο των μαλλιών, καθώς παράγει επαγγελματική φυτική βαφή με δεκάδες ευεργετικές ιδιότητες.

H CBD3D είναι ένα καινοτόμο προϊόν. Η νέας γενιάς βαφή CBD3D φέρνει την επανάσταση στο χρώμα των μαλλιών αφού δεν είναι απλά για κάλυψη των λευκών αλλά προσφέρει στην τρίχα όλα «φυτικά» δώρα αφού με βάση την κανναβιδιόλη, το argan oil και την κερατίνη τα μαλλιά είναι πιο λαμπερά, δυνατά και «ζωντανά».

Ένα λαμπερό event, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε με experts από τον χώρο, ενώ στην παρουσίαση της επαγγελματικής βαφής της CBD3D πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν.

Εκεί, λοιπόν, είδαμε την Τραϊάνα Ανανία, η οποία ανέφερε: «Δεν φημίζομαι για το στυλ μου και την επιμέλεια, είμαι λίγο χύμα νομίζω. Ξέρουμε όλοι, ότι στο δικό μας επάγγελμα –εγώ μιλώντας και σαν τραγουδίστρια- βγαίνουμε στην αγορά εργασίας 3 με 4 φορές τον χρόνο. Οπότε, αν καθίσω να στεναχωρηθώ για το κάθε πράγμα που σταματάει…».

«Ούτε καφέ δε πίνω πλέον», ανέφερε η Τραϊάνα Ανανία σχετικά με τη διατροφή της.

Το «παρών» έδωσε στην φαντασμαγορική εκδήλωση κι ο Σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος, ο οποίος πέταξε τα… καρφάκια του για την τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Δεν έχουν τι να κάνουν και κάνουν εκπομπές πάνω στη μόδα, κι η μόδα βασανίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας προφανώς για το My Style rocks και GNTM.

Ακόμη, εκεί παρευρέθηκαν κι οι αδερφές Εύη και Μαρία Φραγκάκη, οι οποίες παραδέχτηκαν ότι τις μπερδεύουν πολύ συχνά στον δρόμο, ενώ μάλιστα αποκάλυψαν ότι δέχονται μηνύματα στα social media για την ομοιότητά τους.

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day»…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved