Αντώνης Ρέμος-Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη πρεμιέρα
Showbiz

Αντώνης Ρέμος-Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη πρεμιέρα

Ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου έκαναν το βράδυ του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου την πρεμιέρα τους στο Διογένης Studio με τεράστια επιτυχία σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο. Φίλοι, επώνυμοι και μη, έδωσαν όλοι το παρών τιμώντας με την παρουσία τους τους δύο καλλιτέχνες, που έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια ομάδα νέων καλλιτεχνών σε ένα λιτό σκηνικό που αποτελείται μόνο από κύβους και που αφήνει την αίσθηση μιας παρέας που τζαμάρει τραγουδώντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Μια πολύ επιτυχημένη επιλογή τραγουδιών που μας έβαλε κατευθείαν στο κλίμα της παρέας!

Την σκυτάλη παραλαμβάνει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίζεται εκθαμβωτική στην σκηνή καθισμένη σε ένα τεράστιο βιομηχανικό γλυπτό θρόνο. Πλαισιωμένη από τέσσερις χορεύτριες, με την υπέροχη φωνή της και την καταπληκτική σκηνική παρουσία της, μας παρασύρει σε ένα ταξίδι στους ρυθμούς της pop και των δικών της επιτυχιών.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στην σκηνή ανεπιτήδευτα κομψός και κεφάτος, χαρούμενος και έτοιμος να προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση με την μοναδική του φωνή και την χαρισματική του σκηνική παρουσία, ενώ ο κόσμος τον υποδέχεται με ένα εκκωφαντικό και διαρκές χειροκρότημα. Παρών και το fan club του με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Σε κάθε φάση της ζωής σου, εμείς είμαστε μαζί σου!!!» Κόρνες, κανόνια με χαρτοπόλεμο και συνθήματα έκαναν την πρεμιέρα να μοιάζει με ένα ατέλειωτο πάρτυ, ενώ όλοι οι θαμώνες τραγουδούσαν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που διαδέχονταν η μία την άλλη. Ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε το πρόγραμμά του με την τεράστια επιτυχία του «Τέρμα η ιστορία», ενώ υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα ακούσουμε τα νέα του τραγούδια από την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά που ετοιμάζει στη νέα του εταιρία Heaven.

Έκπληξη της βραδιάς η συνάντηση του Αντώνη και της Έλενας στη σκηνή και η συνεύρεσή τους με το κουβανέζικο συγκρότημα που με πολύ ιδιαίτερους λάτιν ρυθμούς δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην βραδιά πλαισιώνοντας τα ντουέτα των καλλιτεχνών. Τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί είναι κλασσικά τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο σε μια εναλλαγή που λειτουργεί ως διάλογος μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό και αφήνει την γεύση μιας όμορφης και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου φέτος το χειμώνα.

Η βραδιά συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Αντώνη Ρέμο να μας καθηλώνει με τις λαϊκές του ερμηνείες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved