Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι - Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι της (photos-video)
Showbiz

Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι - Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι της (photos-video)

Σεισμό στη showbiz προκάλεσε η σύλληψη του ζευγαριού στα Πλατανίδια, καθώς η γυναίκα, ηλικίας 44 ετών, είναι πολύ γνωστή από τη συμμετοχή της ως παίκτρια σε ριάλιτι πριν πολλά χρόνια.

Το ζευγάρι συνελήφθη έπειτα από ξαφνική έρευνα στο σπίτι του, όπου αποκαλύφθηκε ότι έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000 έως 12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

Σύμφωνα με το thessaliatv, το μεσημέρι της Τρίτης το ζευγάρι οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα Δικαστήρια Βόλου. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.

Μάλιστα, στο σπίτι του ζευγαριού οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μικρό οπλοστάσιο και κατασχέθηκαν λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved