Είναι κόρη βραβευμένου σεφ και ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling! (photos)
Showbiz

Είναι κόρη βραβευμένου σεφ και ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling! (photos)

Είναι κόρη βραβευμένου με αστέρι Michelin chef ο οποίος έχει διαγράψει τεράστια καριέρα στις διεθνείς κουζίνες και τώρα ήρθε η ώρα για το παιδί του να κατακτήσει έναν άλλο κόσμο, αυτό του μόντελινγκ. 

Αν και μόλις είκοσι ετών, η νεαρή καλλονή έχει ήδη υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με το κορυφαίο πρακτορείο Established Models και ήδη είναι πρωταγωνίστρια σε διεθνείς καμπάνιες κορυφαίων brands.

Ο λόγος για την Holly-Anna Ramsay, κόρη του διάσημου σεφ Gordon Ramsay η οποία είναι μία κούκλα και μάλλον δεν μοιάζει καθόλου στον πατέρα της. Επίσης δεν δείχνει να έχει καμία διάθεση να ακολουθήσει τα χνάρια του διάσημου σεφ στις κουζίνες.

Θέλει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και να περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει ήδη ανεβάσει τις πρώτες επαγγελματικές φωτογραφήσεις της και παρ' όλο που σπουδάζει σχέδιο μόδας στο πανεπιστήμιο, θέλει να διαγράψει πρώτα μία λαμπερή καριέρα ως μοντέλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Holly-Anna είναι η πρωτότοκη κόρη του διάσημου σεφ και δίδυμη με τον αδελφό της Τζακ, ο οποίος είναι Πεζοναύτης στη Βρετανία και έχει άλλα τρία αδέλφια, τη Ματίλντα, τη Μέγκαν και τον μόλις λίγων μηνών Όσκαρ.

Δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved