Ελένη Μενεγάκη: Η πιο συγκλονιστική εξομολόγηση: Ο χωρισμός από τον Λάτσιο και το πρόβλημα υγείας
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πιο συγκλονιστική εξομολόγηση: Ο χωρισμός από τον Λάτσιο και το πρόβλημα υγείας

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο συγκλονιστική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της: «Όλοι έχουμε περάσει φάσεις δύσκολες, έχουμε αισθανθεί ψυχολογικά πιεσμένοι, υπερβολικά πολύ και ξαφνικά ο οργανισμός μας χτυπά καμπανάκια. Μου είχε συμβεί την περίοδο που χώρισα να κλατάρει ο οργανισμός μου. Νόμιζα ότι είχα θέματα υγείας, πήγα και έκανα ότι εξετάσεις υπήρχε και μου έλεγε ο παθολόγος μου «βρε κορίτσι μου δεν έχεις τίποτα, έχεις πιεστεί» και του έλεγα «όχι κάτι έχω.».

Και είμαι άνθρωπος πολύ δυνατός και έκανα ότι εξέταση υπάρχει ακόμα και τις πιο ακριβές που υπήρχαν και τις έκανα όλες. Γυρνούσα με τον πάκο τις εξετάσεις στον παθολόγο και του έλεγα «δεν είμαι καλά» και τρέχανε πλημμύρα τα δάκρυα… Και μου έλεγε ο παθολόγος μου το θέμα σου, είναι εδώ (στο μυαλό), ότι και να ψάξεις στο κορμί σου δεν έχεις τίποτα. Είσαι υγιέστατη…. Πήρα το χρόνο μου και συνειδητοποίησα αυτό που μου συμβαίνει…. Είχα πιεστεί ψυχολογικά με αυτό που μου συνέβαινε και με αυτό που είχα να αντιμετωπίσω γύρω μου και πώς το αντιμετώπιζαν οι απ’ έξω, πήρα το χρόνο μου και το αντιμετώπισα σε 6 με 7 μήνες….»!

Και στη συνέχεια είπε: «Όλοι έχουν δυνάμεις που δεν τις ξέρουν… Εσύ Μαριάντα είχες άλλο θέμα, εγώ άλλο… Εγώ τη δύναμη την πήρα από άνθρωπο (τον Μάκη της) εσύ το πήρες Μαριάντα από τη γυμναστική»!

Δείτε την gallery που ακολουθεί αλλά και το βίντεο με την πιο συγκλονιστική εξομολόγηση που έχει κάνει ποτέ η Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved