Κική Δημουλά: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου και το συγκινητικό μήνυμα της Σταυροπούλου (pics)
Showbiz

Κική Δημουλά: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου και το συγκινητικό μήνυμα της Σταυροπούλου (pics)

Βαρύ το πένθος στον κόσμο της Τέχνης της χώρας μας από χθες που έγινε γνωστή η είδηση ότι η μεγάλη ποιήτρια Κική Δημουλά δεν είναι πια ανάμεσά μας. 

Τα social media έχουν γεμίσει από μηνύματα του απλού κόσμου αλλά και καλλιτεχνών ή ανθρώπων της τηλεόρασης που αποχαιρετούν την μεγάλη ποιήτρια η οποία άφησε σπουδαίο έργο πίσω της.

Όσοι τη γνώρισαν μέσα από τα ποιήματα ή πεζογραφήματά της θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με κάποιο στίχο από τα ατέλειωτα ποιήματά της που άγγιξαν τις ψυχές τους.

Ανάμεσά τους πολλοί καλλιτέχνες όπως η Κατερίνα Καινούργιου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους για εκείνη.

Το πιο συγκινητικό μήνυμα, όμως, ήταν αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου η οποία είχε γνωρίσει προσωπικά την Κική Δημουλά, όπως βέβαια και η κόρη της Δανάη Μπάρκα η οποία επίσης βυθίστηκε σε βαρύ πένθος γι' αυτή την απώλεια.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε μία φωτογραφία της με την Κική Δημουλά και έγραψε στη λεζάντα όλο νόημα:

"Φαίνεται απ' τη ζωή μου, ζωή πέρασε κάποτε", στίχος της αξέχαστης ποιήτριας και πεζογράφου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Όσο για τη Δανάη Μπάρκα, ανέβασε και εκείνη μία φωτογραφία της με την Κική Δημουλά και έγραψε: "Δεν ξέρω αν κλαίω περισσότερο από θλίψη που έφυγες ή αν κλαίω από χαρά που σε είχα στην ζωή μου 🖤 «Διατίθεται ἀπόγνωσις
εἰς ἀρίστην κατάστασιν,
καὶ εὐρύχωρον ἀδιέξοδον.
Σὲ τιμὲς εὐκαιρίας.

Ἀνεκμετάλλευτον καὶ εὔκαρπον
ἔδαφος πωλεῖται
ἐλλείψει τύχης καὶ διαθέσεως.

Καὶ χρόνος
ἀμεταχείριστος ἐντελῶς.

Πληροφορίαι: Ἀδιέξοδον»
Κική μας ♥️".

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved