Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού για την κηδεία της Κικής Δημουλά! (photos)
Showbiz

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού για την κηδεία της Κικής Δημουλά! (photos)

Δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία της μεγάλης ποιήτριας και πεζογράφου Κικής Δημουλά, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με το Εσωτερικών και Οικονομικών θα τελέσουν την κηδεία δημοσία δαπάνη ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της μεγάλης ποιήτριας και πεζογράφου που έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα, στα 89 της χρόνια μετά από μάχη που έδινε στην εντατική.

Πριν από περίπου οκτώ ημέρες η Κική Δημουλά είχε υποστεί ανακοπή και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε. Όσες μέρες παρέμεινε στην εντατική δεν σημείωνε κανένα σημάδι βελτίωσης, μέχρι που τελικά άφησε την τελευταία της πνοή.

Η ανακοίνωση της Λίνας Μενδώνη αναφέρει τα εξής:

«Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, σε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ανακοινώνουν ότι η κηδεία της μεγάλης ποιήτριας Κικής Δημουλά θα γίνει δημοσία δαπάνη ως ελάχιστος φόρος τιμής.

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμηθεί η μνήμη της και το έργο της», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές της Κικής Δημουλά την ερχόμενη Τρίτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved