Αποκλειστικό: Η απάντηση του Ευθύμη Ζησάκη για το τροχαίο και τις κατηγορίες σε βάρος του
Showbiz

Αποκλειστικό: Η απάντηση του Ευθύμη Ζησάκη για το τροχαίο και τις κατηγορίες σε βάρος του

Η είδηση ότι ο Ευθύμης Ζησάκης προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του σε ηθοποιό και εξαφανίστηκε κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso γράφει ότι ο Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης taxi, έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του Ευθύμη Ζησάκη, καθώς τον Ιανουάριο του 2018 ο Βαγέλης Πυρίνης ισχυρίζεται ότι ο Ευθύμης Ζησάκης προκάλεσε ατύχημα στο taxi του κι έφυγε, ενώ ακόμη αναφέρει πως «προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία».

Ακόμη, είπε: «Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ».

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Ευθύμη Ζησάκη , ο οποίος διέψευσε την είδηση.

«Δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά! Αυτά είναι όλα αηδίες. Ο καθένας ξεκινάει και λέει ό, τι θέλει. Δεν έχω τρακάρει ποτέ με ταξιτζή. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν γνωρίζω καθόλου αυτό το περιστατικό. Προφανώς το έχει βγάλει από το κεφάλι του».