Μαρία Χάνου: «Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να έχω παίξει καλύτερα»
Showbiz

Μαρία Χάνου: «Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να έχω παίξει καλύτερα»

Μαρία Χάνου: Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου μιλάει για την υποκριτική, τον γάμο αλλά και τις συμβολές που της έδωσαν οι γονείς της πριν ακολουθήσει το επάγελμά τους

Η Βέλη της Μουρμούρας, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου, μιλάει σε συνέντευξή της για την υποκριτική, τον γάμο αλλά και τις συμβολές που της έδωσαν οι γονείς της πριν ακολουθήσει το επάγελμά τους

Μουρμουράτε στη ζωή σας;
θέλω να το αποφεύγω. Φυσικά υπάρχουν στιγμές όταν είναι στη μέση η κούραση, η πολ­λή δουλειά ή το άγχος, που μπορεί σε ανθρώ­πους που αγαπώ και έχω κοντά μου να ξε­σπάω. Όμως προσπαθώ πάντα να το ελέγχω.

«Μουρμούρα» βλέπατε πριν εντα­χθείτε στο καστ;
Τη σειρά την παρακολουθούσα και πραγματικά ζήλευα με έναν τρόπο. Ήταν από τις δουλειές που ούσα ακόμα φοιτήτρια στη δραματική σχο­λή ήθελα να συμμετάσχω.

Και περάσατε από κάστινγκ για τον ρόλο;
Ναι, με πρότειναν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγο του, Εφη Μουρίκη, στον σκηνοθέ­τη της σειράς, Διονύση Φερεντίνο, που έψαχνε ακόμη ένα ζευγάρι για τη σειρά. Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι και έδινα εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης. Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο και μου είπαν ότι πέρασα τις εξετάσεις, ταυτόχρο­να δέχθηκα κλήση από την παραγωγή αν θέ­λω να περάσω από κάστινγκ. Δεν το πίστευα, ήταν μια πολύ ευτυχισμένη μέρα.

Ποιες συμβουλές σας έδωσαν οι γο­νείς σας, οι ηθοποιοί Ταξιάρχης Χάνος και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου;
Οι γονείς μου πριν ξεκινήσω μου είπαν να ακολουθώ το ένστικτο μου και να μην επανα­παύομαι.

Υπήρξαν στιγμές που είπατε ότι θα μπορούσατε να παίξετε καλύτερα;
Εννοείται. Αισθάνομαι ότι έχω αλλάξει ως ηθο­ποιός, έχω εξελιχθεί. Δεν ήμουν έτσι την πρώ­τη χρονιά

Υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που να ξεσπάσατε σε νευρικό γέλιο μαζί με τον συνάδελφο σας, Σπύρο Χατζηαγγελάκη;
Έχει συμβεί αρκετές φορές. Εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που γελάω, δεν κρατιέμαι εύκολα Γελάμε μέχρι δακρύων.

Αυτό το μοντέλο ζευγαριού, της Βέ­λης και του Αγγέλου, πιστεύετε ότι υπάρχει ανάμεσα μας;
Ναι, πιστεύω ότι υπάρχουν ζευγάρια που η γυ­ναίκα φαίνεται πιο χειραφετημένη, πιο δυναμι­κή, όμως στην πραγματικότητα αυτό που συμ­βαίνει είναι ότι η Βέλη δεν θα μπορούσε να ζή­σει χωρίς τον Άγγελο. Και ο Άγγελος θα ήταν πιο απομονωμένος, πιο μόνος χωρίς τη Βέλη. Υπάρχουν αυτά τα ζευγάρια που αλληλοσυ­μπληρώνονται, ζευγάρια που βρίσκουν το ταίρι τους.

Εσείς το έχετε βρει το ταίρι σας;
Δεν γνωρίζω ακόμα, είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω.

Στην ιστορία του Αγγέλου και της Βέλης, γάμος θα υπάρξει;
Δεν ξέρω, εγώ πάντως θα ήθελα να αποκα­τασταθεί το κορίτσι.

Θεατρικά πού σας βρίσκου­με;
Είμαι σε μια θεατρική ομάδα, την «Εταιρεία θεάτρου Θέση», και κάθε Σάββατο και Κυ­ριακή (μέχρι την Κυριακή των Βαΐων) στο «Θέατρο 104» στο Γκάζι παίζουμε το έργο «Το σύστημα του Πόντζι».

Πηγή:Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved