Μαρία Χάνου: « Έχω κοινά στοιχεία με την Βέλη της Μουρμούρας, είμαι και εγώ πεισματάρα»
Showbiz

Μαρία Χάνου: « Έχω κοινά στοιχεία με την Βέλη της Μουρμούρας, είμαι και εγώ πεισματάρα»

Η Μαρία Χάνου μιλάει για το ρόλο που παίζει η μουρμούρα στη ζωή της και τα κοινά στοιχεία που έχει με το ρόλο που ενσαρκώνει στη σειρά

Για τα τα κοινά στοιχεία που έχει με το ρόλο που ενσαρκώνει στη σειρά αλλά και για το ρόλο που παίζει η μουρμούρα στη ζωή της, μιλάει η Μαρία Χάνου σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό

Σας αρέσουν οι Απόκριες;
Έχω να ντυθώ αρκετά χρόνια, δεν έχει τύχει τα τελευταία χρόνια να πάω σε κάποιο αποκριάτι­κο πάρτι. Όμως μου αρέσουν οι μεταμφιέσεις, είναι κοντά στο επάγγελμα μου.

Είναι εύκολο να ντύνεστε... Βέλη κά­θε εβδομάδα;
Αυτή είναι και η φύση της δουλειάς μας και βρίσκω πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσω έναν ρόλο και να τον γνωρίσω τόσο καλά, που να μπορέσω να τον υποδυθώ. Και αυτό σχετίζεται με τα πάντα, με τα ρούχα του, τα μαλλιά του. Τα πάντα έχουν τις δυσκολίες τους, αλλά με γοητεύει εξαιρετικά αυτή η δια­δικασία.

Κοινά σημεία με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνετε έχετε;

Έχω κοινά, είμαι και εγώ κάπως παρορμητική, ακούω το ένστικτο μου πολύ, είμαι πεισματά­ρα, υποστηρίζω τις απόψεις μου με σθένος και εγώ όπως και εκείνη.

Καμιά φορά η Βέλη είναι θα λέγαμε τσαμπουκάς για τον τσαμπουκά;
Ναι, ισχύει, είναι αυτό που λέμε «σκύλος που γαβγίζει μην τον φοβάσαι».

Είστε έτσι και στην πραγματικότητα;
Μερικές φορές είμαι, δηλαδή φωνάζω παρα­πάνω και δεν είμαι τόσο επικίνδυνη όσο θέλω να δείχνω.

Μουρμουράτε στη ζωή σας;
θέλω να το αποφεύγω. Φυσικά υπάρχουν στιγμές όταν είναι στη μέση η κούραση, η πολ­λή δουλειά ή το άγχος, που μπορεί σε ανθρώ­πους που αγαπώ και έχω κοντά μου να ξε­σπάω. Όμως προσπαθώ πάντα να το ελέγχω.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved