Κόκκινο Ποτάμι - Δήμητρα Βήττα: «Η ποντιακή λύρα μας παρακινεί να παίξουμε καλύτερα»
Showbiz

Κόκκινο Ποτάμι - Δήμητρα Βήττα: «Η ποντιακή λύρα μας παρακινεί να παίξουμε καλύτερα»

Δήμητρα Βήττα για Κόκκινο Ποτάμι: «Τα πράγματα (στα επόμενα επεισόδια)είναι άγρια, είναι βίαια, θα δούμε πολύ σκληρές σκηνές. Εγώ έχω απαγορεύσει στη γιαγιά μου, που το βλέπει φανατικά, να δει κάποια συγκεκριμένα επεισόδια»

Την απόλυτη μεταμόρφωση σε αυτό το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα γνωρίζει φέτος η νεαρή Κοζανίτισσα ηθοποιός, ενσαρκώνοντας στο «Κόκκινο Ποτάμι» την Αρίν, μια μητέρα από την Αρμενία που παλεύει για ένα καλύτερο αύριο. Η Δήμητρα Βήττα μιλά σε συνέντευξή της για την πρόκληση που κρύβει ο ρόλος της αλλά και για το μυστικό που συνδέει τους ηθοποιούς της σειράς με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Περάσατε από καστ για τον ρόλο της Αρίν;
Έμαθα για το κάστινγκ, έστειλα το βιογραφικό μου και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε το ραντεβού με τον κ. Μανουσάκη. Πήγα στο γραφείο του, μου έδωσε στοιχεία για την Αρίν, κάναμε μια σκηνή και έφυγα από εκεί με το ένστικτο μου να μου λέει ότι κάτι πήγε καλά. Ύστερα από λίγες ημέρες με ενημέρωσαν ότι πήρα τον ρόλο. Θα σας πω, μάλιστα, ότι για τις ανάγκες του ρόλου, επειδή αναλαμβάνω τα ηνία της άμαξας, έκανα και μαθήματα αμαξοδήγησης.

Έχετε κοινά με την ηρωίδα;
Δεν μπορώ να πω ότι μας συνδέουν πολλά με την Αρίν, ξεκίνησα από τo μηδέν για να την ανακαλύψω και σε κάθε σκηνή με εκπλήσσει. Ούτε η Αρίν ούτε και εγώ παρατάμε τα πράγματα και αγωνιζόμαστε πολύ γι' αυτό που θέλουμε.

Η πραγματικότητα με τη μυθοπλασία στη δική σας περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική, με την έννοια ότι υποδύεστε μια γυναίκα μεγαλύτερη ηλικιακά από εσάς. Αυτό σας δυσκολεύει;
Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκολεύει, είναι μια πρόκληση, γιατί σε κάθε ρόλο που κάνουμε πρέπει να βρούμε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, πώς περπατάει, ποιο είναι το status σε σχέση με τους υπόλοιπους. Έπρεπε να διαχειριστώ το γεγονός ότι η γυναίκα που έπρεπε να ενσαρκώσω είναι μεγαλύτερη από μένα, είναι μάνα και είναι πρόσφυγας αρμενικής καταγωγής.

Η κόρη σας είναι τελικά κόρη του Μιχάλη Νικολάίδη;
Δεν μπορώ να σας το πω αυτό, αλλά θα το μάθετε σύντομα. Ωστόσο η οικογένεια έχει αγκαλιάσει και μένα και τη Λουσίν και θα το δείτε.

Στο ταξίδι αυτό με τις κόρες σας θα υπάρξουν απώλειες;
Τα πράγματα είναι άγρια, είναι βίαια, θα δούμε πολύ σκληρές σκηνές. Εγώ έχω απαγορεύσει στη γιαγιά μου, που το βλέπει φανατικά, να δει κάποια συγκεκριμένα επεισόδια.

Νιώθετε τυχερή σε μια τέτοια συγκυρία που παίζετε σε μία από τις πιο καλογυρισμένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης; Πώς είναι η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον κ. Μανούσο Μανουσάκη;
Είμαι πάρα πολύ τυχερή, επειδή δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση. Ήξερα ότι με τον κ. Μανουσάκη θα είμαι ασφαλής. Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Ξέρει ακριβώς τι θέλει, ξέρει τι να βγάλει από τον κάθε ηθοποιό και υπάρχει πολύς σεβασμός. Θα σας αποκαλύψω ότι κάνει και ένα μαγικό τρικ τις περισσότερες φορές. Μισό λεπτό πριν τη λήξη του γυρίσματος έρχεται στους ηθοποιούς και μας λέει ένα μυστικό στο αυτί. Είναι μια συνθήκη που την ξέρει μόνον o ηθοποιός. Και τα πράγματα γίνονται μόνα τους με αυτόν τον άνθρωπο στο τιμόνι. Υπάρχουν πράγματα που ξέρει μόνον ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved